E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da dev miting---

Ankara'da dev miting

Ankara'da dev miting
17 Eylül 2015 - 08:03 borsagundem.com

Bugün Ankara'da 14 sivil toplum kuruluşu öncülüğünde, artan terör olayları ve protesto gösterilerinde yükselen tansiyona karşı eylem yapılacak

“Teröre hayır, kardeşliğe evet” mitingi bugün Ankara'da düzenlenecek. 14 sivil toplum kuruluşu öncülüğünde artan terör olayları ve protesto gösterilerinde yükselen tansiyona karşı eylem yapılacak.

Eyleme TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen, Türk-İş, TİSK, Türkiye Barolar Birliği , Hak-İş, TESK, TÜRMOB ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği destek verecek.

Saat 16.30'da Sıhhiye Meydanı’nda başlayacak olan mitingde, Birinci Meclis’e yürüyüş gerçekleştirilecek. Birinci Meclis önünde kurulan platformlarda da konuşmalar yapılacak .

Sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen mitinge siyasi partiler davet edilmedi. Ayrıca, eylemde pankart olmayacak, yalnızca Türk bayrakları taşınacak.

BİR YÜRÜYÜŞ DE İSTANBUL’DA OLACAK

Teröre karşı bir başka büyük eylem de 20 Eylül Pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek.

Sivil dayanışma platformu tarafından düzenlenen “milyonlarca nefes teröre karşı tek ses mitingi”ne Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacaklar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hdp olacak mi?17 Eylül 2015 16:01

    ak koyun kara koyun ciksin. demirtas tarafini belirlemis olacak(biliyoruzda bir kez daha gorsun kor gozler)