E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnkara yolu ulaşıma kapandı---

Ankara yolu ulaşıma kapandı

Ankara yolu ulaşıma kapandı
08 Ocak 2015 - 09:13 borsagundem.com

TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinin Ankara istikameti, saat 07.00 sıralarında araçların kayması sonucu ulaşıma kapandı

Kar yağışı sürücüleri zorluyor. İstanbul-Ankara otoyolu bir aracın kayması nedeniyle ulaşıma kapandı.

Kar yağışı etkili olurken karayolları ekipleri yolu ulaşıma açmak çalışma başlattı.

SERTAVUL GEÇİDİ KAPANDI: 17 İŞÇİ MAHSUR, 1 KİŞİ KAYIP

Mersin’in Mut İlçesi’nde bulunan Sertavul Geçidi, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Bölgede rüzgar enerji santrali inşaatında çalışan 17 işçinin kaldıkları barakadan ayrılamadıkları, şantiyede görevli 1 kişiden de haber alınamadığı bildirildi. 

Mut İlçesi’nde bulunan Sertavul Geçidi, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. RES inşaatında çalışan işçilerin barakaya sığındığını ve bir kişinin de kayıp olduğu ihbarını aldıklarını belirten Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, ilgili mercilere durumu bildirdiklerini kaydetti. Tipiden dolayı görüş mesafesinin sıfıra indiğini vurgulayan Kaymakam Akyüz, kendi yaptıkları kurtarma çalışmalarının ise hava muhalefeti yüzünden aksadığını söyledi.

Şantiyede görevli olan ve bir süre önce Sertavul Yaylasına gitmek üzere ayrılan Mahir Ayduran’dan haber alınamadığını, kayıp şahsın aranması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan Sertavul Geçidi’nin kapalı olması nedeniyle, araçların Seratul Yaylası’nda bekletildiği bildirildi. 

KARAYOLLARI'NDAN AÇIKLAMA

Kar ve tipi nedeniyle ülke genelinde bazı yollar ulaşıma kapalı bulunuyor.
      
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Karaman-Mut, Pınarbaşı-Malatya, Pınarbaşı-Gürün-Darende, Pınarbaşı-Kaynar-Şarkışla, Konya-Karaman, Konya-Karapınar-Ereğli, Beyşehir-Seydişehir-Akseki, Cihanbeyli-Kulu, Kütahya-Afyon, İnegöl-Domaniç-Tavşanlı, Konya-Afyon, Ankara-İstanbul (Bolu Dağı Tüneli mevkisi) Şavşat-Ardahan-Çıldır, Bayburt-Aşkale (Kop Dağı), Erzurum-Çat-Karlıova, Tortum-Erzurum, Zara-İmranlı-Refahiye, Çetinkaya-Divriği ve Kangal-Gürün yolları kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.
      
Kangal-Alacahan-Hekimhan, Eruh-Şırnak, Sivas-Bedirli-Hanlı, Sivas-Ulaş-Kangal, Samsun-Kavak (Samsun-Ankara), Şarkışla-Sivas (Kayseri-Sivas), Aksaray-Nevşehir, Pınarbaşı-Kahramanmaraş ve Karaman-Ereğli yolları kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor.
      
Şırnak- Eruh-Şirvan yol ayrımı Cevizlik-Cevizlik yol ayrımı-Develi, Yahyalı-Mansurlu-Bünyan-Tuzhisar-Gölcük-Çiftlik-Güzelyurt-Akdağmadeni-Akçakışla-Bozhöyük-Kızılcıova-Derinkuyu-Göllük-Çiflik-Altunhisar yollarında kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.
      
Yenikorak-Erfelek, Sakız İliç Kemaliye-Arapkir yolları da kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.
      
Akbez-Kilis yolunun 10. kilometresinde (Sapkanlı Köprüsü) meydana gelen sel tahribatı nedeniyle yol trafiğe kapalı bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)