E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara sokakları yine hareketli---

Ankara sokakları yine hareketli

Ankara sokakları yine hareketli
13 Mart 2014 - 23:03 borsagundem.com

Gezi protestoları sırasında hayatını kaybeden Berkin Elvan için Kızılay'da toplanıp eylem yapmak isteyen göstericilere polis müdahale etti

Gezi protestoları sırasında yaralanan ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için Kızılay'da toplanıp eylem yapmak isteyen göstericilere polis müdahale etti.

Gezi protestoları sırasında yaralanan ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için eylem yapmak üzere Kızılay’a gelmek isteyen gruplara çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.
Bazı eylemciler zaman zaman ara sokaklardan çıkarak Ziya Gökalp Caddesini trafiğe kapattı.
Çok sayıda gösterici polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisin gözaltı yapmasına bazı vatandaşlar ise tepki gösterdi. Polis ekiplerinin Güvenpark’ta gösteri yapmak isteyen gruplara izin vermeyeceği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • betul14 Mart 2014 01:06

    Bugün Kızılay gayet sakindi bir tane polis bile yoktu,herkes işine gücüne gidiyodu,kim söylemişse yalan söylemiş size...Ortalığı karıştırmaya çalışmayın artık yeter.Biz daha kanmayız bunlara.

  • kral13 Mart 2014 23:24

    var yok olay çıkartmak. yakmak yıkmak. siz kırk haramilermisiniz. bunlara oy verenleri anlamakta çok güçlük çekiyorum. dün istiklal mahkemeleri vardı. bugün illegal örgütlerle iktidar olmaya çalışıyorlar. geçti o dönemler beyler. Türkiye 1940 Türkiyesi değil artık.