E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara Emniyeti'nde deprem---

Ankara Emniyeti'nde deprem

Ankara Emniyeti'nde deprem
07 Ocak 2014 - 00:17 borsagundem.com

17 Aralık operasyonu sonrası Emniyet'teki görevden alma depreminin en büyük sarsıntısı Ankara'da yaşandı, 350 polisin görev yeri değiştirildi

17 Aralık'ta başlayan büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonalarının ardından Emniyet teşkilatında başlayan görevden alma opersyonlarında en büyük sarsıntı başkentte yaşandı.

“Büyük rüşvet” operasyonundan sonra emniyette görevden alma ve değişiklikler tüm hızıyla devam ediyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde gece yarısı kararıyla güvenlik ve toplumsal olaylardan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Azmaz görevden alınırken; Terör, istihbarat, Organize, Mali, Kaçakçılık ve Siber Suçlarla Mücadele şubelerinde görevli 350 polisin yeri değiştirildi.

AZMAZ POLİS OKULU'NA

Görev yeri değiştirilenler arasında toplumsal olaylardan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Azmaz da bulunuyor. Azmaz'ın, Elmadağ Polis Okulu'nda görevlendirildiği belirtildi.

TOPLAM SAYI 600 OLDU

17 Aralık operasyonundan sonra Ankara Emniyeti’nde böylece 7 Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alınırken çoğu operasyonel şubelerde görevli 600 şube müdür yardımcısı, amir ve polisin yeri değiştirilmiş oldu. Ankara Emniyeti’nde 18 Aralık’ta da aralarında Organize, Kaçakçılık ve İstihbarat olmak üzere 23 tane şube müdürü görevden alınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kılıçdaroğlu07 Ocak 2014 09:06

    işinize gelmeyen yorumları neden yayınlamıyorsun editör efendi

  • Zeki07 Ocak 2014 04:18

    Kaçış isimle yazan, bir gecede 350 polis görevden alınmıs adam nedeseydiki

  • kaçış07 Ocak 2014 03:54

    bir borsa sitesi böyle başlıklar atıp sonra yatırımcı niye kaçıyo ekonomi niye batıyo yatırımcı niye zarar ediyo diye köşe yazıları çıkmasın yandan sağdan soldan. adam akıllı açıklayıcı başlıklar atmak yeterli. bir gün yüzde 1 yükselirken bu başlıklar ile ertesi gün yüzde 4 düşüyor borsa. bize de yazık. paranızı dolara yatırdıysanız orası başka tabii.

  • Uçuş07 Ocak 2014 02:38

    Piyasa uçuşa geçecek bu deprem yazıları ondan

  • emir07 Ocak 2014 01:08

    gezi olaylarında insanlar siz polislere yapmayın etmeyin diyorlardı.. bu kadar insan haksızmıymış ey TÜRK POLİSİ...

  • başlık07 Ocak 2014 00:34

    ne kadar şahane başlık atılmış bir haber TÜRKİYE nin baş bozguncuları böyle başlık atanlar sorgulanmalı ilkönce....