E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnkara Dikimevi'nde büyük kaza: 10 ölü---

Ankara Dikimevi'nde büyük kaza: 10 ölü

Ankara Dikimevi'nde büyük kaza: 10 ölü
01 Ekim 2015 - 13:58 borsagundem.com

Ankara Cebeci’de Dikimevi kavşağında freni boşalan otobüs, durağa daldı. Kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, 13 kişi de yaralandı

Sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 DY 5472 plakalı belediye otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Dikimevi Cemal Gürsel Caddesi'ndeki Ankaray İstasyonu yakınında bulunan otobüs durağındakilere çarptı.

Dikimevi'nde belediye otobüsünün durakta bekleyenlere çarpması sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 12'ye yükseldi. 10 kişinin kaza yerinde, bir kişinin de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesinin ardından, çeşitli hastanelerde tedavisi süren yaralılardan biri de müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
      
Böylelikle kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 12'ye çıktı, kazada yaralanan 13 kişinin tedavisi sürüyor. Öte yandan, kurtarma ekiplerinin otobüsün altından çıkardığı cenazeler, ilk incelemenin ardından belediyelere ait cenaze araçlarıyla kaza yerinden alındı.
      
Kaza yerinde geniş bir alana güvenlik şeridi çekildi, Dikimevi'ne çıkan yol trafiğe kapatıldı, otobüsün etrafı brandayla kapatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri de kaza yerinde çalışma başlattı. Polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceliyor.
      
Kazada hayatını kaybedenlerin kimliklerinin tespit edilmesine çalışılıyor. Bu arada, bazı milletvekilleri, kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.
      
Belediye otobüsü, duraktaki yolcuları altına alarak, kaldırıma ve park halindeki otomobillere çarptıktan 60 metre sonra durabildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ortadoğu Ülkesi Haberleri01 Ekim 2015 15:01

    Ülkemizdeki haberler tam anlamıyla orta doğu toplumu olduğumuzu gösteriyor! Türkiye de hayat pahalı ama insan hayatı çok ucuz.. Neden Avrupa ülkelerinde her hafta bir otobüs veya kamyonun freni patlamıyor? Neden oralarda bu tip facialar olmuyor? Bu soruları sormak gerek, ölen insanların bedelini de birilerine ödetmek gerek ama nerdeeee...

  • vatandaş01 Ekim 2015 14:53

    Aşagıdaki insanlıgına yakışır bir şekilde yorumyap hayatlarını kaybetmişler üzerinden siyaset yapma

  • fıtına osman01 Ekim 2015 14:41

    gökçek belediye başkanı tırafik müdürü deyil öz.öz. öğrende yaz. ALLAH RAHMET EYLESİN AİLELERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN BU İYİ İNCELENSİN p.k.k. törör ürgütünün işi olabilir.

  • ÖZ-ÖZ01 Ekim 2015 14:27

    Herşeyin freni boşaldı. Otobüs, metrobüs kazaları ne kadar çok oluyor farkında mısınız? Çünkü, bunlar periyodik bakım, işletme mantığı ve eğitiminden yoksun insanlara teslim. Melih ne yapıyordu o sıra, tweeet mi atıyordu, merak ettim, sadece.

  • Byk01 Ekim 2015 14:12

    En az 11 kişi hayatını kaybetmiş.