E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAnel Elektronik'ten Dubai ile proje anlaşması---

Anel Elektronik'ten Dubai ile proje anlaşması

Anel Elektronik'ten Dubai ile proje anlaşması
22 Kasım 2016 - 18:17 borsagundem.com

Anel Elektronik Dubai-I (Bluewaters) Terminal Binası Elektromekanik işleri için ön anlaşma imzaladı

Anel Elektronik tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Dubai-I (Bluewaters) Terminal Binası Elektromekanik işleri için ön anlaşma (Letter of Award) imzalandığı bildirildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Proje ana yüklenicisi Hyundai Engineering and Construction Co. Ltd. ile Birleşik Arap Emirliklerinde mukim iştirakimiz ANEL Emirates General Contracting LLC Dubai Şubesi arasında, Birleşik Arap Emirliklerinde inşası devam eden Bluewaters Island Project kapsamında yer alan ve dünyanın en büyük dönme dolabına hizmet verecek Dubai-I Terminal Binası Projesi ısıtma, soğutma, havalandırma ve iklimlendirme sistemleri, sıhhi tesisat sistemleri, yangın koruma ve alarm sistemleri, bina otomasyon ve yönetim sistemleri, elektrik dağıtımı, aydınlatma sistemi ve aydınlatma otomasyonu, yapısal kablolama ve IT sistemleri, yangın algılama ve acil anons sistemleri, kameralı kayıt ve güvenlik sistemleri ile bunların test ve devreye alma işlerinin yapılmasına yönelik  76,000,000.- AED (yaklaşık 20.650.000 USD )  tutarındaki ön anlaşma (Letter of Award) imzalanmıştır. Dubai'nin en önemli turistik yatırımlarından biri olan proje ile ilgili çalışmaların 2019 yılı ilk çeyreğinde bitirilmesi planlanmaktadır. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla bildiririz.

  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 21,44
En Yüksek: 24,00
En Düşük: 21,34
Değişim -8,30 %
FK: 0,00
PD / DD: 5,15
İşlem Hacmi 187.377.904
Toplam Adet: 8.461.559
Ağırlıklı Ort.: 22,37
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)