E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakAnadolu Grubu ilk temelini atıyor---

Anadolu Grubu ilk temelini atıyor

Anadolu Grubu ilk temelini atıyor
01 Mayıs 2014 - 05:40 borsagundem.com

Meşrubat, otomotiv, finans, bilişim, enerji ve sağlık sektörlerinde yatırımları bulunan Anadolu Grubu, gayrimenkul yatırımı için Kozyatağı'nı seçti

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Genel Müdürü Ali Baki Usta’nın temelini attığı projede 36 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. AND adı verilen ofis binasının inşaat alanı büyüklüğü ise 74 bin metrekare.

2015’TE TAMAMLANACAK

Temel atma töreninde konuşan Genel Müdür Ali Baki Usta, “ Projede yaşam, 2015 yılının ikinci yarısında başlayacak” dedi. AND’de, 300 metrekareden 2 bin 200 metrekareye kadar ofis alanları bulunuyor. Projedeki birimlerin satılmayacağını, kiralanacağını dile getiren Usta, “Ofis yatırımı için, merkezi lokasyonlarda farklı alternatifler üzerinde yoğun çalışmalarımızı ve arsa arayışlarımızı sürdürüyoruz” dedi. AND, 4 metre kat yüksekliği ile kullanıcılarına ferah ortamlar sunmayı hedefliyor. Projenin mimarı Alman HPP firması, ana yüklenici ise Tepe İnşaat.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)