E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltınok'tan ilk açıklama: Vatandaşımız karar vermiştir---

Altınok'tan ilk açıklama: Vatandaşımız karar vermiştir

Altınok'tan ilk açıklama: Vatandaşımız karar vermiştir
31 Mart 2024 - 22:41 borsagundem.com

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, resmi olmayan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklamasını yaptı.

Altınok, açıklamasında "Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: “Vatandaşımız karar vermiştir saygı duyarız, hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Mansur Yavaş'tan ilk açıklama: 6 milyon Ankaralı kazandı!

 

Erdal Beşikçioğlu'ndan Etimesgut'ta sürpriz oy oranı

 

CHP lideri Özgür Özel: Seçmen yeni bir siyasetin kurulmasına karar verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osmanlı Torunu01 Nisan 2024 11:20

    Ocak ayında memura verilen seyyanen paranın yarısı yani 4.000 tl eğer emekliye verilseydi şimdi sonuç çok farklı olacaktı memurların çoğu da üstelik chp ye oy verdi besle kargayı .................. . . . . ...  anlayan anladı zaten

  • borsacı01 Nisan 2024 07:24

    halk boş vade karnım tok .icraatını oy veryorum dedi.kırmızı kart gösterdi ama çok geç kart gösterdi.

  • Ankara serhat 31 Mart 2024 23:56

    Belediye baskanlar rahat geziyor dur bence milletvekil maas ögretmen maas olsun emekli milletvekilleri maas iptal olsun ve 2 yerde fazla maas iptal olsun ve erken milletvekilleri emekli iptal olsun milletvekili yas 55 geçmezsin simdi CHP belediye başkanı lar huzur hakları iptal olsun ve luks iptal eger bir emekli. 10 bin fazla maas sizler geçin kul hakkı unutmayın ölum var ben hakkım helal etmiyorum

  • AHMET ÖZBİLEN01 Nisan 2024 11:23

    Bence milletvekillerine de süper emekliden emekli oldu ise ve aktif ilarak çalışıyor ise hangisi yüksek maaş aldığı yerden maaş ödenmelidir.

  • asena31 Mart 2024 23:38

    memura seyyanen verip emekliye vermezsen sonuç bu olur 

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL01 Nisan 2024 11:26

    Sadece maaş değil eğitim adalet devlet kurumlarına liyakat sahibi olmayanlara ve yandaşlarına verdiler sonra fiyatları 10 patlatıp maaşları ve gelirleri 1-2 kat artırınca sonuç tabiki bu olacak idi.ben kim gelir ise gelsin iktidara hiç birinden bir şey beklemiyorum.Ben 2006 yılında 1-2 yıllık gelirim bir otomibil alabilir iken şimdi ise 20/1 alamıyorum.