E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltcoin piyasası için mükemmel senaryo---

Altcoin piyasası için mükemmel senaryo

Altcoin piyasası için mükemmel senaryo
30 Haziran 2021 - 09:16 borsagundem.com

Piyasa değerlendirmesi yapan deneyimli analist Scott Melker, altcoin'ler için uygun ortamın oluştuğunu söyledi.

Bitcoin (BTC) fiyatı 36 bin dolar seviyesinin üzerine çıkarken, zincir üstü verileri takip eden bir analist, altcoin piyasasına uygun ortamın oluştuğunu açıkladı.

29 Haziran tarihinde Twitter üzerinden piyasa değerlendirmesi paylaşan analist Scott Melker, Bitcoin fiyatı artarken piyasa hakimiyetinin düşmesini altcoin piyasası için olumlu bir gelişme şeklinde değerlendirdi.

Bitcoin fiyatının yükseldiği esnada, toplam kripto para piyasası üzerindeki hakimiyeti azaldığı için altcoin'lere uygun yükseliş zemini oluştuğunu savundu.

Bitcoin fiyatı gün içinde toparlanmasına rağmen, altcoin piyasasındaki yükseliş daha baskın geldi.

Piyasa değerine göre en büyük altcoin olan Ether (ETH), bu yazı hazırlanırken yüzde 9 artışla yaklaşık 2.200 dolar seviyesinden işlem görmeye başlamıştı. Trader'lar ise Bitcoin'in gerilemesi durumunda yeni bir "altcoin sezonunun" başlama potansiyelini izliyordu.

Analist Scott Melker, Twitter takipçilerine piyasanın olumlu yönde ilerlediğini paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

BTC fiyatı yükseliyor, ancak Bitcoin hakimiyeti düşüyor. Altcoin'ler için mükemmel bir senaryo.

 Yaptığı önceki değerlendirmesinde Melker, Bitcoin ile altcoin fiyatlarının arasındaki bağa dikkat çekmiş, BTC/USD paritesindeki değişimin altcoin fiyatlarını doğrudan etkilediğini söylemişti.

Altcoin/USDT verilerinin "ilginç biçimde yükselişe işaret ettiğini" söyleyen analist, "Bitcoin'in bu sürece ayak uydurması için yükselmesi gerekecek" yorumunu yaptı ve ekledi:

Avustralya, kripto para risklerini araştırıyor

Hareketli geçen ayın son gününde kurlar sakin

Altın, güçlenen dolardan darbe aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ge30 Haziran 2021 11:57

    Alt coinlerin çoğu düşük. Ama çoğu operasyon yemiş. Operasyon yemiileri uçururkar. Btcoin dahil hiç bir coin para falan olamaz. Sadece finansal oyun coinleti. Kasa kazanır genelde, bir kaç figuranda kazanır, diğer figuranlar katbeder

  • Hakem30 Haziran 2021 10:52

    Bu ülkede bir Kripto var kendi ülkesini aşağılayan hatta Avrupa nın en büyük zehir ve kadın ticareti kaçakçısı ilan eden şeref yoksunu aşağılık Kripto  K.....dır.