E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanya'dan Gana'ya 82 milyon euro destek taahhüdü---

Almanya'dan Gana'ya 82 milyon euro destek taahhüdü

Almanya'dan Gana'ya 82 milyon euro destek taahhüdü
02 Aralık 2022 - 19:26 borsagundem.com

Almanya hükümeti, Gana'nın yenilenebilir enerji ve finans sektörü gelişimini desteklemek için 82 milyon euro destek vereceğini taahhüt etti

Almanya hükümeti, Gana'nın yenilenebilir enerji ve finans sektörü gelişimini desteklemek için 82 milyon euro destek vereceğini taahhüt etti.

Gana Maliye Bakanlığından yapılan açıklamada, Almanya'nın, yenilenebilir enerji ve finans sektörü gelişimini desteklemek için Gana'ya 82 milyon euro destek sağlayacağı belirtildi.

Açıklamada, fonla, Gana'da teknik beceri eğitimi, iyi yönetişim, dijital altyapı geçişleri, gıda güvenliği ve kadınların güçlendirilmesinin de desteklenmesinin amaçlandığı kaydedildi.

Fonun bir kısmının yeni kurulan Gana Kalkınma Bankasına gideceği aktarılan açıklamada, "Bu, zorlu ekonomik zamanlarda uzun vadeli ve uygun sermayeye erişim sağlayacak." ifadesi kullanıldı.

Batı Afrika ülkesi Gana, bu yılın başındaki kredi notu düşüşlerinden bu yana uluslararası sermaye piyasalarına erişemiyor.

Almanya: Rusya kazanamaz

 

Almanya: Çin 2027'ye kadar o ülkeyi ilhak edecek!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)