E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAliyev Ankara'da---

Aliyev Ankara'da

Aliyev Ankara'da
12 Kasım 2013 - 01:07 borsagundem.com

Meclis'te 4 partinin de grup toplantıları yapılacak. Hazine Müsteşarlığı, 12 ay vadeli kuponsuz devlet tahvilinin yeniden ihracını gerçekleştirecek

 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da... Cumhurbaşkanı Gül, İlham Aliyev'i Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak. Baş başa görüşmenin ardından nişan tevcih töreni yapılacak, resepsiyon verilecek. - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, nişan tevcih töreninde bulunacak. - Gül ve Aliyev, genişletilmiş baş başa görüşmeden sonra ortak basın toplantısı yapacak. - TAİ ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Gül, Aliyev ve eşi onuruna Çankaya Köşkü'nde resmi akşam yemeği verecek. - Yemeğe, Başbakan Erdoğan da katılacak. (Ankara/10.00/10.15/10.45/11.30/12.15/15.15/19.30)

Cumhurbaşkanı Aliyev, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret edecek. (TBMM/17.00)

Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konut'ta Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i kabul edecek.
(Ankara/16.30)

AK Parti, CHP, MHP ve BDP, TBMM grupları toplanacak. (TBMM/11.15/13.30/10.30/12.30)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Haiyan tayfununun vurduğu Filipinler'deki inceleme ve temaslarını sürdürüyor. - Atalay, Filipinli yetkililerle ikili görüşmelerin yanı sıra Türkiye'den gelen yardım malzemelerinin Kızılay derneğine devir teslim törenine katılacak. (Manila)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerinin sözlü soru önergelerini cevaplandıracak. (TBMM/15.00)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Türkiye Yargıcı A. Işıl Karakaş ile görüşecek, Büyükelçi Rauf Engin Soysal’ın kendisi ve beraberindeki heyet onuruna verdiği akşam yemeğine katılacak. (Strasbourg)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Makedonya Kalkandelen Belediye Başkanı Teuta Arifi'yi kabul edecek, World Economic Forum Avrupa Direktörü Nicholas Davis ve Avrupa Direktör Yardımcısı Tanya Milberg ile görüşecek, World Economic Forum 2014 İstanbul Zirvesi'nin hazırlık resepsiyonuna ve yemeğine katılacak. (İstanbul/12.00/19.00/19.30)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Gıda Kongresi’nin açılışına katılacak. (Antalya/21.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TOBB, ticaret ve sanayi odaları ile ticaret odaları konseylerinin, müşterek toplantısında bulunacak. (Ankara/10.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çorlu'da, Trakya Gelişim Projesi'ni açıklayacak, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret edecek ve Saray İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin temel atma törenine katılacak. - Eroğlu ve Müezzinoğlu, daha sonra Pınarhisar İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ile Babaeski İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin temel atma törenlerinde bulunacak. (Tekirdağ/10.15/11.30/12.30/Kırklareli/15.30/17.30)

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, Milli Eğitim Bakanlığı ile üniversitelerin 2014 yılı bütçelerini görüşecek.
(10.00)  

CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Faruk Loğoğlu, Sosyalist Enternasyonal Genel Başkanı Yorgo Papandreu ile Gezi Parkı'nı ziyaret edecek. (İstanbul/09.30)

 

Türkiye İstatistik Kurumu eylül ayı perakende satış hacim endeksi ile ekim ayı finansal yatırım araçları reel getiri oranlarını açıklayacak. (Ankara/10.00)

Okul Sütü Programı kapsamında 300 milyon kutu süt alım ihalesi yapılacak. (Ankara/14.30)

Hazine Müsteşarlığı, 12 ay vadeli kuponsuz devlet tahvilinin yeniden ihracını gerçekleştirecek. (Ankara)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)