E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlinur Aktaş'ın 30 Ağustos sözlerine MHP'den sert tepki---

Alinur Aktaş'ın 30 Ağustos sözlerine MHP'den sert tepki

Alinur Aktaş'ın 30 Ağustos sözlerine MHP'den sert tepki
23 Temmuz 2019 - 21:14 borsagundem.com

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın büyük tepki çeken "30 Ağustos halkın genelini ilgilendiren bir bayram değil" sözlerine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu tepki gösterdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın, “30 Ağustos, halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir” sözlerine tepkiler sürüyor. AK Parti'li Aktaş'a Cumhur İttifakı ortağı MHP'den de sert yanıt geldi.

MHP’nin asker kökenli Genel Başkan yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, ”30 Ağustos; yabancı askerlerin işgalinden Türk topraklarının geri alındığı günü, namusu, şerefi, bayrağımızın dalgalanmasını, ezanların okunmasını yani Zafer'i temsil eder. 30 Ağustos birilerini hiç ilgilendirmeyebilir. Hatta onlar için 30 Ağustos yas günü bile olabilir” dedi.

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş

CHP VE İYİ PARTİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Genel Başkan yardımcısı Faik Öztrak, Alinur Aktaş'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı sözleri için ”İktidarın küçük ortağının bu sözler hakkında ne yorum yapacağını büyük bir merakla bekliyoruz” demişti. Öztrak “Bu zat Uğur Mumcu'ya, Nazım Hikmet'e, Türkan Saylan'a, Bahriye Üçok'a hakaret eden bir kendini bilmezdir. Şimdi de Ormancılık Günü ile 30 Ağustos'u aynı kefeye koymaya çalışıyor'' açıklaması yapmıştı.

İYİ Parti İstanbul milletvekili Ümit Özdağ da Aktaş'a sert çıktı ve ise “30 Ağustos’un Türk milletinin en büyük bayramı olduğunu anlamayan bir zihniyet işgalci Yunan ordusunun Osman Gazi’nin türbesini kirletmesinden de rahatsız olmaz. Bu ahlaksızların soylarına iyi bakmak lazım” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat24 Temmuz 2019 10:21

    Bunu söyleyen CHP li veya İP li bir belediye başkanı olsaydı içişleri bakanlığı hemen soruşturma açar ve derhal açığa alırdı ama kendilerinden olunca gıkları çıkmıyor. İşte AKP zihniyeti. Halk artık uyandı bunların hesabını günü geldiğinde ağır bir şekilde soracak.

  • Cekic24 Temmuz 2019 09:38

    Çok doğru söylemiş kimin bayramı hdplilerinmi fetocularinmi dhkcplielrinmi deaslilarinmi veya onra ile haraket eden hainlerinmi 30 agusto türklerin vatanseverlerin bayrami

  • Yusuf demirci24 Temmuz 2019 00:53

    Yazıklar olsun bizi hangi rüzgar bu noktaya getirdi

  • kadir ekici23 Temmuz 2019 23:53

    mhp ,devlet bahçeli     yok hükmündedir.kendilerini bişey zannediyor zavallılar.

  • kemal23 Temmuz 2019 22:46

    bursa,büyükşehir,belediye,başkanı,icraat,olarak,Belediye,otöbüslerine,yüzde,elli,zam,yapmıştır,SU,TÜRKİYEdeen,pahalı,bursa,dadır,,,

  • vatansever23 Temmuz 2019 22:23

    cok dogru soylemis,cunku icimizde o kadar kani bozuk Turk dusmanlari varki ,Ulkemiz icin en tehlikeliside bu yaratiklar