E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Babacan’dan Cumhurbaşkanı adayı açıklaması---

Ali Babacan’dan Cumhurbaşkanı adayı açıklaması

Ali Babacan’dan Cumhurbaşkanı adayı açıklaması
08 Nisan 2022 - 22:53 borsagundem.com

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Seçim dönemine girinceye kadar Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda herhangi bir görüşmede bulunmayacağız, herhangi bir fikir beyan etmeyeceğiz" dedi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çankırı’da şehit yakınları ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. Babacan, Hacı Murad-ı Veli Türbesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen program öncesi gazetecilere açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın adının öne sürülmesiyle ilgili değerlendirme yapan Bababacan, şöyle dedi:

* Bizim, şu anda altılı masada parlamenter sistem çalışan partilerden birisi olarak diğer genel başkanlarla varmış olduğumuz bir mutabakat var.

* O da şu; bu altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı, altılı masanın mutabakatıyla belirlenecek.

* Bir kararımız daha, seçim dönemine girinceye kadar, Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda herhangi bir görüşmede bulunmayacağız. Herhangi bir fikir beyan etmeyeceğiz.

* Yani bu konu, bugünün konusu değil. Seçimlere biraz yaklaşalım, seçim havasına girelim, o güne kadar zaten adı geçen herkesi milletimiz değerlendirecektir. 

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen Mansur Yavaş'tan mazbata paylaşımı

 

Ali Babacan 'fatura restinde' safını belli etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRU09 Nisan 2022 12:27

    bu ülkenin insanlarının eğitim seviyesi seni anlamaya yetmez...

  • Cahil09 Nisan 2022 13:21

    Sanirim sen Prof.sun. Biz cahil cühela.Prof olduğuna göre neden super altılının HDP ve PKK ile ortak aday açıklayacağını anlarsın

  • borsacı09 Nisan 2022 11:27

    yeni akp den istifa edip deva partisine katıldım ama ilk günden beni pişman ettin bu ülkede hak hukuk kalmadı ünversite mezunu boş gezerken muhtar maaşı askeri ücrete eşitleni çıtın çıkmadı oysaki bu ülkede muhtarı halkın çogu belkide tanımıyor 4 yılda bir gün sadece oy pusulası dagıtan muhtar maşına karşı çıkmanı beklerdim.ayrıca avrupada muhtarlık yok.bizim gibi çag dışı ülkelerde muhtarlık var.allah bu ülkeye dürüst siyasetçiler nasip eylesin.

  • E.g.09 Nisan 2022 00:11

    DÜŞÜK GELİRLİLER AYÇİÇEK YAĞINI ŞEKERİ NASIL ALACAĞIM YÜKSELEN KİRALARI NASIL ÖDEYECEĞİM DERDİNDE İKEN EN YÜKSEK MAKAM MEVKİDE KİM OTURACAK DERDİNDE DEĞİL SOKAKTAN GEÇEN 4 YILLIK Y.OKUL MEZUNU İŞSIZ BIR GENÇ ADAY GÖSTERİLSE O BİLE SEÇİMİ KAZANABİLİR

  • CENGİZ ELMAS09 Nisan 2022 04:51

    o kadar kolaysa gösterilsin o zaman kimse kimsenin elini tutmuyor.