E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen Mansur Yavaş'tan mazbata paylaşımı---

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen Mansur Yavaş'tan mazbata paylaşımı

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen Mansur Yavaş'tan mazbata paylaşımı
08 Nisan 2022 - 19:36 borsagundem.com

Son günlerde cumhurbaşkanı adaylığı için ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu

Genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte muhalefetin cumhurbaşkanı adayı merak konusu oldu. Son dönemde adı geçen ve Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın çağrı yaptığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan dikkat çeken mazbata paylaşımı geldi. Geçtiğimiz günlerde adaylıkla ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Başkan Yavaş, "Bu karenin üzerinden 3 yıl geçti. İlk günkü heyecanla, azimle ve enerjiyle hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

"AZİMLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Başkan Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu karenin üzerinden 3 yıl geçti. İlk günkü heyecanla, azimle ve enerjiyle hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı adaylığıyla gündemdeydi! Mansur Yavaş'tan dikkat çeken mazbata paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, FOX TV canlı yayında cumhurbaşkanı adaylığı için Mansur Yavaş'a çağrıda bulunmuştu.

Mansur Yavaş'tan 'özel halk otobüsü' ve 'dolmuş' açıklaması

 

Mansur Yavaş, belediyenin maliyet değişim tablolarını açıkladı

 

Bahçeli: Mansur Yavaş dikkat etsin

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran09 Nisan 2022 20:36

    Cumhurbaşkanlığına layık olmayan zat  chp nin başına  ve bu ülkenin başına bela olmaya layık ve misyonu görevi olduğunun yıllarca teyidi olduğunun  delili değil de nedir?  ''Adam kazandı.''  sözüne bile tahammülü olamayan bu muhterisin asıl derdi ''seçimlere hile karıştırıldı'''  yalanı ile aylarca milletin zihnini bulandıracaktı.  Fakat heyhat Allah ın kurduğu tuzağı kimse kuramaz.

  • baran08 Nisan 2022 23:56

    Ortalıkta mazbatadan başka da bir şey yok zaten!  Ankara nın kirlenen havası, artan trafik sorunu ha bir de hurdalığa çevirip rezil ettiğiniz anka park!  Bir de bir sürü yolsuzluk dosyaları!

  • Burak08 Nisan 2022 22:20

    Ne İmamoğlu nede mansur yavaş yeni adları duyuluyor.Bnece şansları çok zayıf ya kılıçdaroğlu yada Meral Akşener ikisinden biri aday olmalı.diğerleri ekmelettin misali olur kişisel görüşüm.

  • Volkan08 Nisan 2022 21:21

    İstemme yan cebime koy. TV' Yavaş sürünme ile kendni gizliyr, en son aşamada naskılara dayanamdım aday oldum diyecek dediler. İmamoğlu da teravih namazında görülmüş. Bence bir ihtimal Hikmet Çetin veya Cemil Çiçek aday olur.