E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Babacan için inceleme tamamlandı---

Ali Babacan için inceleme tamamlandı

Ali Babacan için inceleme tamamlandı
05 Temmuz 2019 - 16:53 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Bakan Ali Babacan hakkında soruşturma yapılmasına yer olmadığına karar verdi.

Yeni parti hazırlığını sürdüren ve muhalif saflara geçen AK Parti'li eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'a yönelik FETÖ soruşturması başlatıldığı ortaya çıkmıştı. Bir eski hazine çalışanının suç duyurusunun ardından başlatılan soruşturmanın, İzmir Askeri Casusluk ve Ankara FETÖ-Hazine davasına kadar uzandığı iddia ediliyordu. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu gelişme sonrası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından bir son dakika haberi geldi.

Başsavcılığın; Ali Babacan hakkında soruşturma yapılmasına yer olmadığına karar verdiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF MÜFTÜOĞLU06 Temmuz 2019 17:46

    ALİ BABACAN ın 2008 den beri takip ederim kendisi tam bir yalancının birisidir. 34 kez IMF ile ha anlaştık ha anlaşacağız diye tam yalan söyledi milleti kandırdı bizlerler borsadan çıktık borsa yükseldi.bu adamdam ülke yöneticisi olmaz.bunun gibi eğitimli ve donanımlı binlerce gençimiz var.önemili olan güçtür.güçü kim ele geçirir ise o tanınır ve reklamı olur.bu da bunun gibi birisi.

  • doğru06 Temmuz 2019 14:16

    ali babacan bu ülkenin yetişdirdiği nadir beyinlerden,kendi bölümünü odtü de birincilikle bitirdi ,doğuda yeğeni şehit oldu,bu ülkede yakını şehit olan bakan yoktur, bilgi ve birikimiyle yıllar önce dünyaya yön verecek liderler arasında gösteriliyordu,onun bakanlık yaptığı zaman enflasyon ve faiz yüzde onun altında idi,şimdi ortalık cahillerin eline kaldı

  • Volkan05 Temmuz 2019 23:09

    Ali Babacan enternasyonel sermayenin adamı. Bilderberg vs toplantılarında Türkiye'yi temsil ediyordu. Enternasyonel sermayeye devam edilecek ise Ali Babacan ilerler yok Çin-Rusya vs yeni oluşumlara girecek isek o tarafın dilinden anlayan adamlar lazım. Batı kapitalizmi ve demokrasisi çöküşün eşiğinde, yükselen değerlere bakmak lazım. Bir şeyi kopyalayarak, taklit ederek aslının üzerine çıkamazsın, Batıda aristokrat ve burjuva sınıfı var, Bizde ise özenti çapulcu tayfası var. Gerçek milli değerlere sahip iş adamları ile mücadeleci ruh ile kalkınmak lazım. Artık ekmek tüm dünyada aslanın ağzında, yardım bekleyerek ancak bu seviyelere gelinir daha ilerleme olmaz.

  • Selahattin abi06 Temmuz 2019 00:21

    Öncelikle Türkiye'nin finansman ihtiyacı var bu ihtiyacı en uygun ve en doğru şekilde nereden temin ederse oradan temin etmelidir.Bu batı da olabilir doğu da y7a da ikiside.Bir taraf bitti tükendi diye bakmak büyük hata olur.Ulusal ilişkiler uzun soluklu ve dengede götürülmesi gereken bir süreçtir.Birden batıdan kopmak doğuya dönmek sudan çıkmış balığa döndürür.

  • emekci05 Temmuz 2019 19:03

    Ali Babacanın göreve getirdiği 17 21 aralık yolsuzluk operssyonu sonrası görevden alınan bürokratlar ekonominin iyi yönetilmesinde büyük pay sahibi idi. 2003-2012 yılları arasında ekonomi fena değildi, milli gelir 3.000 dolardan 10.000 dolara yükselmiş, enflasyon %10'un altına düşmüş ve faizler inmişti. Ama bir reza zerrap uğruna koca ülke yangın yerine çevrildi

  • emekci05 Temmuz 2019 21:25

    ali babacan ve mehmet şimşek zamanında rüşvet, yolsuzluk daha azdı. enflasyon düşüktü, devlet daha az faizle borçlanıyor, merkez bankası faizi %24 değildi. ne zaman ki liyakatsiz, yalaka, ahlaksız, rüşvetçi bürokratlar yerlerine dolduruldu, dolar 2 TL'den 6 TL'ye geldi.

  • emre2305 Temmuz 2019 20:21

    Rengini bu kadar belli etmene gerek yoktu. O gorevden alınanlar ahbabların mı?

  • ersan05 Temmuz 2019 18:48

    .kendı çıkarları için adamı ezmeyın .HERSEY GÜZEL OLACAK

  • Emekli05 Temmuz 2019 18:42

    Yoksulluk sınırının 7 bin TL olmasıyla AKP nin yeni ve eski versiyonlarının iktidar olabilme şansı kalmamıştır.

  • No parti 05 Temmuz 2019 18:04

    Yeni parti kuracağına Akp tekrar maliye bakanı olmalı..

  • ayşe 06 Temmuz 2019 10:14

    Türkiye'ye Cumhur Başkanı olabilme şansı varken neden AKP güdümüne geri dönsün. Üstelik AKP hızla gerilerken hiç mantıklı değil.

  • doğru05 Temmuz 2019 17:42

    iş iyice çığrından çıktı...

  • fatih memişoğlu05 Temmuz 2019 17:06

    yeni taktik bir adam bir yere gelecekse önce zor druma sokulup mazlum yapılıyor sonra başkan türk insanı saftır yer bunuda