E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex'in jübile tarihi belli oldu---

Alex'in jübile tarihi belli oldu

Alex'in jübile tarihi belli oldu
20 Şubat 2015 - 11:53 borsagundem.com

Brezilyalı yıldız Alex De Souza jübilesine Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ı da çağıracak

Alex de Souza 28 Mart’ta jübile yapıyor. Brezilyalı yıldız yeşil sahalara veda edeceği gece için başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’a da bir davetiye gönderecek.

Jübile tarihini belirleyen Alex, sürpriz bir adım atmaya da hazırlanıyor... Buna göre Sarı-Lacivertli forma altında tarihi başarılara imza atan Alex vedasını 28 Mart’ta Sao Paulo’da yapacak. Yıldız futbolcu önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili olarak Türk medyasına da ilanlar vererek taraftarları bilgilendirecek ve jübilesine açık davette bulunacak. Düzenlenecek olan organizasyon için özel davetiyeler bastıran Alex’in Türkiye’den de dostlarını çağıracağı öğrenildi.

Alex kariyeri boyunca birlikte oynadığı pek çok ismi bu maça davet etti. Fenerbahçe'de birlikte oynadığı Tuncay Şanlı ve Rüştü Reçber başta olmak üzere Yobo, Santos, Luciano, Lugano, Edu ve Aurelio'nun da sahada olması bekleniyor. Alex'in jübilesinde Türkiye'den birçok dostu da tribünde olacak

'BAŞKANA SAYGIM BÜYÜK'

Brezilyalı yıldız Türkiye’deki yakın çevresine sorunlu ayrıldığı iki isim olan başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’ı da davet edeceğini belirterek, “Başkan Aziz Yıldırım’a da davetiye göndereceğim. Şartlar ne olursa olsun. Yıllarca başkanlığımı yapmış bir insan. Ona saygım büyük. Teknik direktörlüğümü yapan birçok ismi de davet edeceğim. Bunların arasında Aykut Kocaman da olacak” dediği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)