E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlex heykeli kararı belli oldu---

Alex heykeli kararı belli oldu

Alex heykeli kararı belli oldu
13 Eylül 2012 - 10:42 borsagundem.com

Fenerbahçe yönetimi taraftarın sabırsızlıkla beklediği Alex heykeli için kararını verdi

Brezilyalı, ‘Türkiye’de yaşarken heykeli dikilen ilk futbolcu’ olarak tarihe geçecek.F.BAHÇE, kaptanı Alex’i ölümsüzleştirmeye hazırlanıyor. Uzun bir süredir takımda mutsuz olduğu iddiaları nedeniyle gündemin odak noktasında yer alan Alex’e, yönetimden büyük bir jest yapılacak. Brezilyalı yıldızının heykeli, efsane futbolcu Lefter’in Kuşdili Parkı’ndaki heykelinin yanına dikilecek. Alex’le problem yaşadığı öne sürülen Aykut Kocaman da, cumartesi günü iş yoğunluğu yaşamadığı taktirde, heykelin açılış törenine katılacak.
Taraftarlar çok sevindi
Alınan bu kararın taraftar gruplarına duyurulduğu ve sarı lacivertli takımın destekçilerinin de büyük sevinç yaşadığı öğrenildi. F.Bahçe taraftarlarının heykel müjdesi sonrası, Alex’in eski yüksek performansına dönmesini umdukları belirtildi. Alex’in de katılacağı açılış töreninde, sarı lacivertli yönetim kurulu üyelerinin bazılarının da hazır bulunacağı ifade edildi.
Yönetimden tavır değişikliği
Yakın geçmişte F.Bahçe yönetimi, heykel açılışına onay vermemişti. Bunun üzerine heykeli kendileri açmaya karar veren taraftarın bu isteğine gelen olumlu yanıt, Alex sorununun yönetim tarafından çözülmek istendiğine işaret ediyor. Türk spor tarihinde ilk kez ‘oynayan bir oyuncunun heykelinin açılışı’ Kocaman’ın da katılması durumunda tarihi bir barışmaya da tanıklık edebilir.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)