E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak: Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız---

Albayrak: Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız

Albayrak: Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız
24 Ağustos 2020 - 22:54 borsagundem.com

Bakan Albayrak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Giresun’daki vergi mükelleflerimizi 22 Ağustos 2020’den 30 Kasım 2020’ye kadar mücbir sebep hali kapsamına alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olduklarını belirterek, "Giresun’daki vergi mükelleflerimizi 22 Ağustos 2020’den 30 Kasım 2020’ye kadar mücbir sebep hali kapsamına alıyoruz" dedi.

Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Giresun’daki vergi mükelleflerimizi 22 Ağustos 2020’den 30 Kasım 2020’ye kadar mücbir sebep hali kapsamına alıyoruz. Bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sel felaketi yaraları sarılacak, enerjide atağa kalkılacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKSEN KAYMASI24 Ağustos 2020 23:10

    size oy verenlerin sizin yaptığınız yaptırdığınız çarpık kentleşme ve hes lerin faturasını ödüyor büyük geçmiş olsun giresun