E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener, partinin ismi ve logosu için tarih verdi---

Akşener, partinin ismi ve logosu için tarih verdi

Akşener, partinin ismi ve logosu için tarih verdi
29 Eylül 2017 - 09:50 borsagundem.com

MHP'den ihraç edilmesinin ardından yeni parti çalışmalarında sona gelindiğini belirten Meral Akşener, partinin isminin, logosunun ve kurucular kurulunun tamamının 25 Ekim'de açıklanacağını söyledi

Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren eski MHP'li Meral Akşener, "Eğer cumhurbaşkanlığına aday olursam, 100 bin imzayla müracaat ederek geleceğim. Buradan bunu açık açık söyleyeyim, herkes kendini ayarlasın" dedi.

Meral Akşener, yeni partiye ilişkin olarak, "Ankara'da 25 Ekim'de partinin ismi, logosu ve kurucular kurulunun tamamını açıklayacağız" açıklamasında bulundu.

"ORTAK ADAY" AÇIKLAMASI

Akşener "CHP'den de, başka bir siyasi yapıdan da cumhurbaşkanlığı için ‘Bizden aday ol' ya da ‘Ortak aday ol' diye bir teklif gelmedi. Ortak adayın sonuçlarını daha önce gördük, doğru da bulmuyorum. Düzgün bir yarış olmalı ve bu yarışın sonunda kazanan da, kaybeden de sonuca saygı göstermelidir. Herkese söz veriyorum, tek bir oylarının bile zayi olmaması için çalışacağız." dedi.(Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yüzde.3mr329 Eylül 2017 17:27

    Seçimde Yüzde 1 alda otur sende rahatla bizde geçmişte çok örneklerini gördük şişirip şişirip ya tutarsa tutmuyor işte itici hanım.

  • RESMİ29 Eylül 2017 16:15

    FETÖCÜLERİN OYUNUNDASIN VATANSEVER HANIM.BAHÇELİYİ AKP YE SEN MAHKUM ETTİN.ORTALARA DÜŞÜP OTELLERDE KONGRE GİRİŞİMLERİNE REZALETLERE NE GEREK VARDI.AMA VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN.BİZ ÜLKÜCÜLER ÜLKÜ YOLUNDA HERKESİNN YANINDAYIZ.

  • HASAN TOSUN29 Eylül 2017 15:36

    itici sevimsiz

  • öneri güleni29 Eylül 2017 12:52

    evet Sayın Akşener böl parçala ki sen de mhp de baraj altında gidesiniz...;)

  • mercan dede29 Eylül 2017 12:16

    Allah başarılar nasip etsin vatansever güzel yürekli Başkan .milyonlarca garip gureba yolunu bekliyor.. özellikle programda emekli intibaklarını unutmayın.kurban ve şekerde ikramiye seyyanen olabilir.

  • iskender29 Eylül 2017 11:36

    yurtta sulh cihanda sulh partisi 15 temmuzda göreceksiniz demişti bu dünyada bilmiyorum ama ahirette büyük hesap vericeksin...

  • Hayri29 Eylül 2017 09:56

    Helal