E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener: Onlar adına ben sizden özür diliyorum---

Akşener: Onlar adına ben sizden özür diliyorum

Akşener: Onlar adına ben sizden özür diliyorum
29 Ekim 2019 - 23:32 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bugün her üniversite öğrencisinin, üniversite mezunu gençlerin yüzde 25'i işsiz. Sizin elinizden umutlarınız alınmışsa bunların yatacak yeri yok, onlar adına ben sizden özür diliyorum" dedi.

Akşener, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla partisince Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen “Cumhuriyet İçin Gençlik Buluşması”nda, etkinliğe katılanların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Birinci Dünya Savaşı ile Kurtuluş Savaşı’nda Türk milletinin verdiği mücadeleyi anlatan Akşener, unutulan, unutturulan tarihin dizilerden öğrenilir hale geldiğini belirtti.

“ÖZÜR DİLİYORUM”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini vurgulayan Akşener, “Bugün her üniversite öğrencisinin, üniversite mezunu gençlerin yüzde 25’i işsizse, istihdam sizin için yaratılmıyorsa, yandaşların, candaşların cebi doldurulup, sizin elinizden umutlarınız alınmışsa bunların yatacak yeri yok, onlar adına ben sizden özür diliyorum” diye konuştu.

Akşener, anti demokratik uygulamalara, hukuksuzluğa, adaletsizliğe karşı itirazı seslendirmek için yola çıktıklarını söyledi.

Gençliğe, İYİ Partili gençlere güvendiğini vurgulayan Akşener, yollarının açık olduğunu aktararak salonda bulunan gençlere, “Gök yüzündeki yıldızları isteyeceksiniz. Kimseye biat etme, itaat etme yoktur. ‘Yaparız’ diyeceksiniz, çalışacaksınız.” şeklinde seslendi.

Türkiye’nin yeniden imarında, refahında, huzurunda, sosyal adaletin oluşmasında gençlerin pay sahibi olacağının altını çizen Akşener, büyüklere düşenin de gençlere bu yolu açmak olduğunu anlattı.

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Katılımlarından dolayı gençlere teşekkür eden Meral Akşener, şunları kaydetti:

“Bu emeğin, iradenin, direncin Türkiye’nin geleceğini kurtaracağından adım gibi eminim. Allah inanlarla, çalışanlarla, gayret gösterenlerle beraberdir. Şahsen özür dileyeceğim, çok hızlı gitti her şey, istediğim kadar sizleri öne çıkaramadım. Artık zaman sizin zamanınızdır. Birlikte çalışacağız, kapı kapı zil çalacağız, kapı kapı seçmenimize ulaşacağız. Hep birlikte başaracağız.”

Etkinlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaprak da konuşma yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mağdur kandırılan öğrenci, 30 Ekim 2019 21:50

    Hani belediyeden öğrencilere burs verilecekti,akp zamanında veriliyordu anayasa mahkemesine gittiniz bursları iptal ettirdiniz ,milletin gözüne baka baka burs verecek diye gençleri öğrencileri kandirdiniz.yeniden anayasaya basvurucan anayasa kaldirirsa burs verilecek ne lüzum vardı anayasa mahkemesine şimdi karşınıza cikti hadi verin bakalım yalancılar.verilmis haklirimizi bile elimizden almışsınız ama bu seçimde bizi enayi yerine koyup kandirdiniz , inşallah gene seçim gelecek bakalım o zaman hangi yalanlarla karşımıza cikacaksiniz

  • Burhan30 Ekim 2019 19:04

    Akşener de fos çıktı,,bir dahaki seçimde barajın altında kalır.

  • B.Ç.30 Ekim 2019 18:55

    hdp ile işbirliği yapan senin gibilerin ülke aklına geliyormu.

  • mr. hasan30 Ekim 2019 16:37

    suriyelileri güvenli bölgeye gönderelim. sonra piyasa türk gençlerine kalır.

  • Halil30 Ekim 2019 11:55

    Demirelin çillerin bakanıyken aklın neredeydi. Oy devşirmek için kırk buçuk salto atıyorsun.

  • Miroğlu 30 Ekim 2019 11:37

    Sahtekärlar HDPKKFETÖCHP sizler 100 yil herseye seyirci kaldiniz basörtüsüne insanlarin dini inanclarina düasmanlik ettiniz Nazi partisisiniz. Sürekli Atatürk ün arkasina Cumhuriyet in Arkasina saklanip siyaset yapiyorsunuz. Sizin bu vatanda cikmis bir ciban oldugunuzu Millet biliyor. Insanlari Salak zannediyorsunuz halä. Bundan asla vaz gecmediniz . Genclere düsmanlik ve Kin asiliyorsunuz. Siz hirsizliginizi ve yaptiginiz ihanetin hesabini veremezsiniz.

  • kara murat30 Ekim 2019 16:42

    dini politikaya alet edip ATATÜRK VE DEĞERLERİNE  saldırıp bu ülkeyi osmanlı yıkılış günlerine döndürmeye çalışanlara ne demeli?? senin gibi saftirikleri dinle imanla kandıran sahte dincilere ne demeli ?? sen de ATATÜRK'ÜN kurduğu bu T.C 'de hür bir insan olarak dolaşıyorsan. namazını  özgürce kılıp dinini özgürce yaşıyorsan, bu ülkeyi kuran MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE KUVAYI MİLLİYE SAYESİNDEDİR. UNUTMA !!!!

  • regülatör30 Ekim 2019 11:18

    sat AKP..kapıları bir açarsa görürsünüz.Sat AKP.Sonuna kadar..Aç kalpıları.Avrupa görsün gününü..

  • türkiyem4430 Ekim 2019 09:57

    Siyaset pis iştir ama sözleri sonuna kadar doğru. Üretmeyen, sanayi, fabrikalar kurmayan ve buna bağlı olarak eğitim sistemini revize etmeyen devletlerin çağa ayak uydurması imkansız.

  • Emrah30 Ekim 2019 09:00

    Eğer devlet bir öğrenciyi bu şekilde eğitirsek iş bulamaz tabi bir işveren düşünün karşısında üniversite mezunu ve hiç tecrübesi yok öteki tarafta lise mezunu ama işin uzmanı olmuş hangisi tercih edersin tabi ki işi bileni , önce sen devlet olarak üniversite mezunlarını pratikte bu işi öğretmesi gerekir bu dersler laf salatası ve boşa zaman kaybından başka bir şey değil 

  • Nedim30 Ekim 2019 08:17

    Her üniversite mezununa işin hazır olduğu bir ülke var mı?   Hainler ile ortaklık ettiğin için öncelikle ve ivedilik ile özür dilemelisin!  Hem hükümetten hem de halktan!    Abuk subuk yalanlarla insanları meşgul ettiğin için de özür dilemelisin.  En son bir mesele daha var ama onu söylemeye dilim varmıyor.

  • Cem Bedirhanoğlu30 Ekim 2019 00:37

    Yaaaa..... ne içiyor bunlar.... bilen bilmeyende zannedecek ki.... Amerika daydı.... yeni geldi Türkiye ye.... Yarım akıllıları kandırmaya çalışıyor... Sanki kendisi  olsaydı işsizlik %1 olacaktı....Ulan Amerika da  , Avrupa da bile işsizlik.... 7-8 seviyelerinde.... Bizim gibi yarım akıllı Arapların dolu olduğu, 4 bir  tarafında  savaşların olduğu bir kıtada  ve muhalefeti bile hasımlarla kol kola giren bir ülkede ...bin kere şükür....neredeyse onların seviyesinde.... ama düşüreceğiz İnşallah....

  • Çakma okie29 Ekim 2019 22:52

    Şark kurnazı. Üniversitelilere oynuyor... Alt yapı çalışması... Ama yemezler. Çakma MHP'li...

  • fafa29 Ekim 2019 22:42

    Turkcell TL olarak vatandaştan para alıyor. Yöneticilere ve yönetim kurulu üyelerine euro olarak ödeme yapıyor. Haram olsun. Vatandaşa dönüp döviz almayın demek ne kadar samimilik.

  • S29 Ekim 2019 22:41

    Yahu bir sus hanım efendi ülkede 6 milyon öğrenci var. Yarısı alakasız bölümlerden mezun. Asıl senin yatacak yerin yok, FETÖ'nün siyasi ayağı, HDP ile iş birliği yapan birisin..