E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAkşam ve Skyturk'e talip var---

Akşam ve Skyturk'e talip var

Akşam ve Skyturk'e talip var
26 Eylül 2013 - 12:48 borsagundem.com

Cengiz-Kolin-Limak ortaklığının vazgeçtiği Akşam ve Skyturk 360'a tanınmış bir medya patronu talip oluyor. İşte detaylar...

Medya kulislerinde Akşam ve Skyturk 360'ın yeni patronunun Ethem Sancak'ın olacağı konuşuluyor.
Türk Medya altında toplanan iki medya kuruluşu Mayıs ayında TMSF'nin el koyması üzerine Çukurova Grubu'ndan ayrılmıştı. Ardından ihaleye çıkarılmadan Cengiz-Limak-Kolin üçlüsüne satılmıştı. Fakat  yeni sahipleri de Türk Medya'yı satın almaktan vazgeçmişti.
Ethem Sancak, bu akşam 21.00'de, Skyturk 360'da Türk Medya Grup Başkanı Cengiz Özdemir'in konuğu olacak. Medyatava'nın haberine göre, merak edilen sorular belki de programda yanıt bulacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Faithfull3528 Ağustos 2016 16:59

    1 yıldır forex de işlem yapıyorum ilk girdiğim 5. 6 aynda 600 dolar gibi bir para kaybettim son 3. 5 aydır 600 dolarımı çıkardım ve şuan kasamda 2500 dolarım var illaki bu tarz alım satım işlemini iletmeyen firmalar vardır benim çalıştığım firma da ham petrol ve altın ağırlıklı pozisyonlarım olur genelde ve anlık olarak diğer aracı kurumların rakamlarını saniyelik olarak kontrol ederek yönetirim açık pozisyonlarımı dediğiniz gibi bir fiyat farkını bu piyasa da bilinçlendiğim 5. 6 aylık süreç de hiç görmedim telefonum uygulamam her saniye açıktır ve yükseldiğini ya da düştüğünü gördüğüm an da diğer firmaların fiyatlarını da kontrol ediyorum dediğiniz gibi bir fark görsem yatırım yaptığım firmayı oyarım ekran resmi alıp saati tarihiyle ispatlayıp ciddi tazminat davaları açanlar olur bu tarz büyük ve köklü firmalar böyle bir riski göze alamaz bence