E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüAKPAZ: Şirket borçlarını ödeyemiyor---

AKPAZ: Şirket borçlarını ödeyemiyor

AKPAZ: Şirket borçlarını ödeyemiyor
17 Ocak 2018 - 10:05 borsagundem.com

Akyürek Pazarlama, 2016 yılında yapılandırdığı banka borçlarını ödeyememeye başladı

Akyürek Pazarlama zor duruma düştü. Şirket 2016 yılında finansal darboğaza girmişti. Bugün ise şirket, bankalara olan borçlarını ödeyemez hale geldi. 2016 yılındaki banka borçlarını yapılandıran Akyürek Pazarlama ödeme yapamaması nedeniyle hisse de bu durumdan negatif etkilendi.

Yakın İzleme Pazarı'ndaki Akyürek Pazarlama hissesi saat 10:07 itibariyle yüzde 4 oranında kayıpla 0.24 lira seviyesinde işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çaylak 16 Temmuz 2018 14:21

    Murat Akyürek herhangi bir bağınız var mı tanıyor musunuz yakından biraz daha detaylı bilgi alabilir miyiz sizden acaba

  • erol atasoy23 Ocak 2018 16:09

    doruk gıda da bu şirketin sahibine ait olup akapazın parası doruk gıdada alacaklı olarak bilinmektedir anacak kıredi cekerek bankalarıda ödeme yapmadığı ve akpaz üzerinde ali cengiz oyunu oynanıyor buna mutlaka yasalar müsade etmeyecektir

  • Murat akyürek23 Ocak 2018 22:48

    Hükümeti arkalarına alıp. En büyük abileri ak partiden şanlı urfa millet vekili Mehmet AKYÜREK tir. Holding bünyesindeki grup şirketleri hortumlayarak hileli iflas ettirme olağan işlerimden biridir. Mevcut grup şirketlerine bankalardan krediler çekerek bankaları hortumluyorlar özünde garantör devlet yani bizleri sövüşlüyorlar. Sırasıyla batırdıkları şirketleri faliyet raporlarını inceleyerek görebilirsiniz. İsmar, bts birlik toptan ve doruk. Çalışanların haklarını yiyerek şirketleri iflas ettirerek zimmetlerine para aktardılar

  • -------------17 Ocak 2018 11:23

    laanet olsun boyle sırkete. naapcaz bız sımdı ,perısan olduk.para sıfır oldu

  • Fatih ş02 Mayıs 2018 19:51

    Rabbim tüm hainlerle fırsat vermesin