E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkit TV'deki çirkin sözlere Bakanlıktan suç duyurusu---

Akit TV'deki çirkin sözlere Bakanlıktan suç duyurusu

Akit TV'deki çirkin sözlere Bakanlıktan suç duyurusu
10 Haziran 2019 - 19:07 borsagundem.com

MSB, Akit TV'de, TSK'da görev yapan generaller için söylenen çirkin sözlerle ilgili suç duyurusunda bulundu

Milli Savunma Bakanlığından (MSB), Akit TV'de, TSK'da görev yapan generaller için söylenen yakışıksız sözlerle ilgili suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "1 Haziran 2019'da Akit TV'de yayımlanan bir programda, TSK'da görev yapan generaller için söylenen yakışıksız sözlerle ilgili, Askeri Ceza Kanunu 95/4 ve 125/3 maddeleri uyarınca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur." ifadelerine yer verildi. 

NE OLMUŞTU?

Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan, gazeteci Ali Tarakçı'ya bir konu hakkında yanıt verirken, “O hizaya gelmeyen apoletli Generalleriniz hepsi Erdoğan'ın arkasında saf tutuyor. Oynaya oynaya eşek gibi saf tutacaklar. Bu ülkede demokrasi varsa bunu AK Parti iktidarı oturttu” demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ışın Özdemir11 Haziran 2019 00:19

    geçmişteki fetö zihniyetinde oldukları tüm sözlerinden belli.Boş boru yu aldılar diyenler,kozmik odaya laf atan larda aynı dili kullandılar yıllarca

  • Nihat10 Haziran 2019 23:57

    Bunlar ingiliz islamcısı tam bir çiyan çukurudur.  bütün ifrat ve tefrit noktalarını  kaşımak için ellerinden geleni yaparlar.  Fox tv ile aynı vazife ve misyona sahiptirler 

  • HALİL TÜRK10 Haziran 2019 23:51

    gazetesi ve tv kapatın gitsin.buralardan lağım akmaktadır.