E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkdoğan Hürriyet'i bombaladı---

Akdoğan Hürriyet'i bombaladı

Akdoğan Hürriyet'i bombaladı
09 Eylül 2015 - 14:51 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Hürriyet Gazetesi'nin tweetine eleştirilerde bulundu

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, son günlerde artan terör olayları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Akdoğan'ın konuşmasından satırbaşları: 
"SAYIN ERDOĞAN’IN SÖZLERİNİN ÇARPITILMASI AYRI BİR PROVOKASYONDUR" 


"Sayın Erdoğan’ın sözlerinin çarpıtılması ayrı bir provokasyondur. Teröriste, terör örgütüne, onun yandaşlarına laf söyleyemeyenler, terörle mücadele eden hükümeti suçlamaktadır. Bu örgüte dolaylı destek olmaktır. Terör örgütünün silahına susturucu olmak gazetecilik değildir. Örgüt ve yandaşları dökülen kanı saray tartışmalarıyla kapatamazlar. 23 siivil hayatını kaybetmiştir. Asker polis şehit edilmiştir. Ama hedef olan bu mücadeleyi yürüten aktörler olmaktadır. Bir kısım medyanın, kendisini terör örgütünün propaganda birimi haline getirmemesi gerekir. Teröre, teröristlere, terör örgütüne, onun yandaşlarına laf söyleyemeyenler, terörü, terörle mücadele eden hükümeti suçlamaktadır. Bu sorumsuzluktur, örgüte dolaylı destek olmaktır.

"ÖRGÜT SİLAH BIRAKMADIĞI SÜRECE"

Terörle mücadele çok boyutlu şekilde sürecektir. Örgüt silah bırakmadığı sürece operasyonlardan geri adım atılmayacaktır. Bu mücadele hukuk içinde vatandaşımızı korumak için, onların hakkını muhafaza altına almak için yapılmaktadır. 

Terörün destekçilerini de uyarıyorum. Verdikleri desteğin bedelini er veya geç ödeyeceklerdir. Yerli işbirlikçilerin büyük kısmını Paralel yapı oluşturuyor. Bunu da çökerteceğiz. Bu güvenlik açığının oluşmasında paralel yapı aktif rol oynamıştır. HDP kendi celladına aşık olmuş, çözüm sürecinin düşmanlarıyla kirli işbirliğine girmiştir. HDP süreci havaya uçurmuştur. 

"HDP SÜRECİ HAVAYA UÇURMUŞTUR"

Davul Demirtaş’ın boynunda, tokmak Kandil’in elindedir. Utanmadan devleti savaş çıkarmakla suçluyorlar. Bu bir kere savaş değildir. Terörist örgütün insanları katledilmesidir. Demirtaş, 'anne babalar evlatlarına sarılamıyor' diyor. Evet, peki kim şehit etti? Hiç yüzleri kızarmadan hala devleti suçlayabiliyorlar. Sizin uzantısı olduğunuz örgüt katlediyor. Bu cinayetleri kınayamıyorsunuz. Hala devleti suçluyorsunuz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk09 Eylül 2015 21:45

    Öcalan’ın olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi var. Mesajları sürecin geleceğini düşünen bir hassasiyeti yansıtıyor. Bu sözler Yalçın Akdoğan'a ait.

  • Byk09 Eylül 2015 19:27

    Saray açısından barış sürecinin altında,başkanlık sisteminin hayata geçirilmesi için Kürtlerin desteği yatıyordu. Analar ağlamasından, geldik şehitler kervanına.Hep AKP haklı,hep Erdoğan haklı, bir defada yanlış yaptık desinler.

  • nur cel09 Eylül 2015 18:02

    Karanlık anlayan anlar

  • HASAN TOSUN09 Eylül 2015 15:46

    ortalığı bulandıran,yalan haber yayan,iftira atan yayın organlarına ağır cezalar verilmeli,ceza 3 oldumu 4. de ebedi kapatılmalı,yahudi gazetesi

  • suçlu09 Eylül 2015 15:31

    Hürriyet'in bir suçu yok, tek suçlu sizsiniz.

  • AKP09 Eylül 2015 15:24

    13 yildir iktidardasiniz hangi olayda hukumetimizin sucu var hataliyiz dediniz hep siz masum hep siz kandiriliyorsunuz

  • seçmen09 Eylül 2015 15:20

    oy korkusuyla sağa sola saldırmayı bırakın....

  • Marslı09 Eylül 2015 15:07

    Sanki pkk yla masaya başkası oturmuş da adamların şehir örgütlenmeleri silah yığmaları sanki başkası zamanında yapılmış da baskasına suç buluyor ?

  • Cengiz09 Eylül 2015 15:05

    Eyy Akdoğan önce kendinizi oto kontrole tutunuz.RTE başta olmak üzere ülkeyi yönettiğini sananlar,kendi kendinizin hatalarını bulun.Başkalarına çamur atmayın.PKK yı bu düzeye getiren tek sorumlu:AKP ve yöneticileridir.

  • anlat anlat 09 Eylül 2015 15:05

    bu hdp baraj altı kalaydı akp tek başına iktidar olaydı 401 vekil çıkarılaydı yine operasyon yapacakmıydınız ? yani kandile ve şehirlerdeki pkk nın adamlarına napacaktınız adamlar bölgeyi tam olarak ele geçirene kadar dokunacakmıydınız yine seyredecekmiydiniz ? bu paralelmidir üçgendimidir bu yapı sizin gözünüze lazer mi tuttu ? dokunulmadan seyredilen yol kesen pkk lı hiç mi resmi görmedin ?

  • hürriyet09 Eylül 2015 15:03

    Bu gazete üzerine düşen görevi çok iyi bir şekilde yerine getirmiştir tüm hükümetler boyunca, açın arşivlerini bir bakın! Tarafgirliğin lüzumu yok bir bakın arşivlerini tüm hükümetler boyunca attığı başlıklara haberin içeriklerine bir bakın! Ne menem bir medya olduğu ortaya çıkacaktır!