E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkar ve Guterres'ten Müşterek Koordinasyon Merkezi'nde inceleme---

Akar ve Guterres'ten Müşterek Koordinasyon Merkezi'nde inceleme

Akar ve Guterres'ten Müşterek Koordinasyon Merkezi'nde inceleme
20 Ağustos 2022 - 18:01 borsagundem.com

BM Genel Sekreteri Guterres ve Milli Savunma Bakanı Akar, Tahıl Koridoru Anlaşması için oluşturulan Müşterek Koordinasyon Merkezi'nde dizi incelemelerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, tahıl koridoru anlaşması kapsamında Milli Savunma Üniversitesi yerleşkesinde oluşturulan Müşterek Koordinasyon Merkezi'nde inceleme yaptı.

Genel Sekreter Antonio Guterres'i Milli Savunma Üniversitesi rektörlük girişinde karşılayan Bakan Akar, daha sonra Guterres ile Müşterek Koordinasyon Merkezi'ne geçti.

Burada görev alan Türkiye, Rusya, Ukrayna ve BM temsilcilerinden bilgi alan Akar ve Guterres çalışma odalarına ziyarette bulundu.Bakan Akar ve Guterres, merkezdeki görevlilerle tahıl sevkiyatı sürecine ilişkin toplantı yaptı.

Guterres'ten Türkiye'ye tahıl teşekkürü

Tahıl koridorundan bir haftada 305 bin ton sevkiyat

Bakan Kirişci: Tahıl koridoru anlaşması tarihi bir adım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş20 Ağustos 2022 21:27

    Kusura bakma Reis, sizden önce 1948 de kurulan 2015 te Brand Financenin Dünyanın en değerli 500 markası araştırmasında Türkiye'nin en değerli markası olan 1950 de ilk şubesini açan 1963 te otomasyona geçen, 1983 te Frankfurt ta şube açan yatırım, portföy, emeklilik,finansal kiralama şirketleri bulunan bilançoları rekor kıran 23 Ağustos 2010 da USD 1.51 iken hisse değeri 5.60 olan banka şuan 0.58 centten işlem görüyor. Alınan kararlar neticesinde pazartesi piyasa nasıl olur tartışması yapılıyor. Ekonominin sorumlusunu ilan ettikten sonra bizden bu tabloya rıza göstermemizi beklemeniz garip olmuş. Benim borsada yatırımlarım çürürken neden sadece dolara yatırım yapanların zengin olduğu bir sistemi kabul etmeliyim. Twitleri danışmansız takip ederseniz atadıklarınızın neler yaptığını okuyabilirsiniz. Saygılar.

  • Zülfü20 Ağustos 2022 20:54

    Sanki Türkiye’yi 20 yıldır Akp’li Cumhurbaşkanı.. Sen yönetmiyor musun? 2012 den sonra Ali Babacan’ı yollayınca ekonomi dibe vurdu