E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'nin il il aday listesi---

AK Parti'nin il il aday listesi

AK Parti'nin il il aday listesi
09 Nisan 2023 - 17:16 borsagundem.com

AK Parti'nin milletvekili aday listesini YSK'ya Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz sundu.

AK Parti'de milletvekili aday listesi belli oldu. Listelerin YSK'ya sunulmasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "18 yaşında Nisa Alptekin en genç milletvekili adayımız, 73 yaşında Şamil Ayrım ise en yaşlı milletvekili adayımız oldu. Cumhur İttifakı, ittifak protokolünü 4 parti ile yaptı. HÜDA-PAR ve DSP ayrıca liste vermiyor, her iki Genel Başkan da İstanbul'dan aday olmuştur. HÜDA-PAR'dan 4, DSP'den 3 arkadaşımız listelerimizden aday olmuştur" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ADAYLARININ TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego10 Nisan 2023 10:47

    Tipe bak çay demle. Kesin çay bile demlenmez

  • Mucise Reis : )10 Nisan 2023 07:46

    Şimdi ciddi manada bakıyorum. ülke asli problemi Enflasyon. Tv lere bakıyorum, gazetelere, hatta abuk subuk tv programlarına.  tanesi ekonomiyi ve çözümünü yapacak muhabbetci biri  yok. Vekiller tv lerde yok. Her yerde bilindik gazeteciler. Yahu sorun ekonomi? ama ekonomist yok tv lerde :D ... sonra kadroalra bakıyorum belki kadrolarda ekonomi uzmanları vardır, yada ekonomı alanında etkın bir kip kuran ... Malum var olan hükümette onuda göremedim :D ne  yeni ekonomi kurmay heyeti, ne ekonomi programı, nede bir adımını duymadım. Ha bire seccade, amin, bismillah, yok öteki pkk lı, yok beriki bölücü, sayaçları bilmem kim okuyacak, felan filan muhabbet. Yahu bir tanemi icraatın ve geleceğe dair probjen kalmadı ? o kadar mı tükendin ? Hiç bir hayal veremiyorsun, insanlar akurduramıyorsun ? Ben ona bakarım. bir çok oy oranı düşük partiler var bide. Ya bir teori atıyor, kadrosu yok zaten onu yapacak, boş. ayaklar yere basan çalışma yapan çok az parti var.

  • EKONOMİST10 Nisan 2023 11:39

    sorun ekonomide değil "EKONİMİST ZANNEDİP HIRSIZ SEÇENLERDE"

  • Vekil 10 Nisan 2023 05:47

    İbrahim Ufuk Kaynak ta listede yer asaydı iyi olacaktı.

  • Ssk emekli 09 Nisan 2023 20:01

    Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • Emre 3510 Nisan 2023 05:09

    Eyt bitti şimdi sıra sizde. Acil yaprrraakkk

  • Aday09 Nisan 2023 19:17

    Ben akp vercem ama ekonomiyi batırdılar,kaybederse bundan ve tek adam durumundan kaybetcekler.keşbe iyi bir muhalefet ve aday olsaydı.

  • Recep10 Nisan 2023 11:41

    Senin ki de "bekar kaldım bari Bülent ersoyla evleneyim bari" gibi bir çözüm olmuş

  • Vf09 Nisan 2023 23:16

    Yalancı üç kağıtçı