E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAile şirketleri sermayelerini riskten arındırma peşinde---

Aile şirketleri sermayelerini riskten arındırma peşinde

Aile şirketleri sermayelerini riskten arındırma peşinde
30 Mart 2023 - 11:02 borsagundem.com

KPMG'nin raporuna göre özellikle enflasyon ve artan faiz oranları başta olmak üzere ekonomideki son gelişmelerle birlikte, birçok aile şirketi, sermaye stratejilerini, riskten arındırma hedefiyle şekillendiriyor

KPMG, günümüz iş dünyasında aile şirketi olan ve burada görev yapan bireylerin servete bakış açıklarını ortaya koyan “Aile Şirketleri Serveti Yeniden Tanımlıyor” başlıklı küresel bir değerlendirme raporu yayımladı. KPMG uzmanlarının görüşlerine de yer verilen araştırmada birçok aile şirketinin, gelir yaratma ve sermaye dağılımı perspektifinden yeni bir gerçeklikle karşı karşıya olduğuna dikkat çekiliyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • admin2630 Mart 2023 12:58

    parayla sorun yok vatan elden gidince hdp parası cikarsa sasirma adam bu devleti yıkacağız diyor RTE değil

  • kaportacı salim usta sanayiden30 Mart 2023 12:08

    durum çok vahim aslında .akapa parti rejimi koalisyonu % 35 lerle seçime giriyo .daha fazla toparlayamıyolar.6 parti oldular anca % 35 ediyolar.bu bile en iyimser rakam .seçimde % 20 li rakamları görebilecekler.vatansever millet oluşumu % 74 leri bile görebilir deniyor.