E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAhmet Nur Çebi'den Galatasaray derbisine özel prim---

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray derbisine özel prim

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray derbisine özel prim
27 Ekim 2019 - 13:27 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takıma Galatasaray derbisine özel prim verme kararı aldı

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılan olağanüstü genel kurulda rakiplerine fark atarak başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi, bugün başkan olarak ilk derbisine çıkacak. Görevine seçilir seçilmez önce mali tabloyu düzeltmek için kollarını sıvayıp geciken futbolcu ve personel maaşlarını ödeyen Başkan Çebi, Galatasaray derbisine de özel prim verme kararı aldı.

Siyah-Beyazlı yönetimin derbi galibiyeti özel primini 20'şer bin dolar olarak belirlediği öğrenildi.

(Star)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah28 Ekim 2019 15:24

    Ayrıca süper ligde 18 kulüp var kadro derinliği 25 kişi desen ortalama 18.25=450 futbolcu sayısı ciddi para kazanır.ikinci lig daha alt liglerde para çok azdır o 450 futbolcu diğer meslektaşlarına göre üst düzey olduğu için süper ligde oynuyorlar binlerce futbolcu adayını eleyerek gelmişlerdir. yaptıkları iş çok zordur.her şeyi parayla ölçmeye kalkmayın beğenmediğiniz türk futbolcuları Merih Demiral Juventus ,Cengiz Ünder Roma,Cenk Tosun Everton kulübü,Çağlar Sövüncü Leicester city,Zeki Çelik Losc lille,daha liste uzar gider hırvatistan yazıyor avrupa milli takımları içinde en iyi stoper savunma bölgesi Türk milli takımında.Orta saha dirençli olursa Avrupa şampiyonasında çok takımın canını yakarız hava toplarında etkiliyiz.

  • Emrah28 Ekim 2019 13:47

    Nedim benim yorumum aptalca veya akıllıca olması önemli değil önce tartışmayı öğren.ben ne yazıyorum sen Hırvatistan diyorsun ne alaka.futbolla ilgilenmiyorsan ne diye yorum yazarsın bide Hırvat diyorsun şaka gibi asıl sen aptalca yorum yazıyorsun.kıskanmayın futbolcuları 100 metre depar at desem tıkanır kalırsın o yüzden futbolcular çok para kazanır. 

  • Eyyp1978 27 Ekim 2019 22:17

    Giti paraciklar

  • Emrah27 Ekim 2019 21:50

    Hak ettiler bravo Beşiktaşa.Arkadaşlar kıskanmayın futbolcuları. sizin ayaklarınızı bağlamadılar sizlerde futbolcu olsaydınız.Er meydanı futbol sahasıdır.Laf etmeyin aldıkları paraya diyeyim.

  • Nedim28 Ekim 2019 09:07

    Biraz aptalca  yorum.  İnsanların boş işlere bu kadar itibar etmesinin ahmakça olduğunu anlatıyoruz.  Türkiye de futbola giden para ve karşılığı sıfır.   Hırvatistan 8-10 milyon nüfuslu bir ülke milli takım neredeyse tamamı Avrupada oynuyor. 

  • Bay Cemal 27 Ekim 2019 18:20

    Bu ülke bu kadar paraları futbolda çarçur edecek kadar zengin değil. Son on yılda toplamda en az 4 milyar dolar batırdınız. Bu parayla savunma sanayi yada organize ihracat sanayi kurulur insanlar iş ülke döviz sahibi olurdu. Demek ki toplum iş döviz falan değil beceriksiz futbol futbolcu hocalar ve bunlar üzerinden ağız dalaşı ve sanal tatmini seviyor.

  • Müstehak27 Ekim 2019 18:14

    Aldıkları milyonlarca eurolar az mı geliyormuş bu adamlar bu paraları neden alıyordu prim yoksa maça çıkmaz yada sahada işi yavaşlatır diye sözleşmelerinde madde mi var, kulüpler batmış sefiller gibi borç arayışında hala prim. Avrupa'nın puansız sefilleri.

  • Nedim27 Ekim 2019 17:17

    Size yazıklar olsun!  Allah ın Kuran da belirttiği ''Gösteriş için saçıp savuranlar''  tanımına uyuyor mu uymuyor mu?  Bunun yerine bir fakire ya da çocuğa (sevindirmek sevaptır)  1 tl. verseydin hepsinden evladır.

  • Prim pirpirim27 Ekim 2019 15:50

    Şu 20 bin dolar bende olsa borcumu öderim. Çocuğa da bir akülü araba alırım ne zamandir istiyor. Benim topluma katkım şu işe yaramaz futbolcuların 100 katıdır, en azından zararım yok. Paraları lüks hayatımda ezmiyorum.

  • Emrah27 Ekim 2019 22:07

    Lafa bak lüks hayat yada fakir hayat her şeyi parayla ölçen zihniyetten ne beklenir senin gibi düşünenlerden ne fayda gelir diyeyim.