E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da kumar oynamaya doymadılar---

Adana'da kumar oynamaya doymadılar

Adana'da kumar oynamaya doymadılar
28 Ekim 2014 - 14:12 borsagundem.com

Adana'da aynı yere 45 kere baskın yapıldı ancak yine de kumar oynanmaya devam edildi

Adana'da kumar oynatıldığı iddiası ile polisin 45'inci kez baskın yaptığı Güven Partisi'nin il başkan yardımcısının da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
 
Merkez Seyhan İlçesi'nin Kuruköprü Mahallesi'nin Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Güven Parti İl Başkanlığı'nda kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan Ahlak Bürosu ekipleri, operasyon düzenledi. Tel örgülerle çevrili parti binasındaki 3 çelik kapıyı açıp içeriye giren polis, kumar oynamak için gelen 68 kişiyi suçüstü yakaladı. Ekiplerin yaptığı aramalarda tombala kartları, kartları kapamakta kullanılan pullar ve topları ile tombala makinesi kadınlar tuvaletinde gizlenmiş halde bulundu.

Kumar malzemelerine el koyan Ahlak Bürosu ekipleri, 68 kişiye kumar oynamak suçundan Kabahatler Kanunu'na göre 187'şer lira para cezası yazdı.

Polis, İl Başkan Yardımcısı Bekir Bahçe ile yöneticiler Mikail Gül, Mehmet Tümbaşolan, Erol Baydoğan, Kazım Gürlü, Onur Tuluk, Hakan Çopuroğlu ve Fikret Ağın'ı gözaltına alındı. Kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak suçundan ifadeleri alınan zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)