E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da dolmuş fiyatları ucuzladı---

Adana'da dolmuş fiyatları ucuzladı

Adana'da dolmuş fiyatları ucuzladı
27 Ekim 2014 - 11:16 borsagundem.com

Adana'da büyük tartışmalara neden olan dolmuş ücretlerinde yeni düzenleme yapıldı

Adana’da büyük tartışmalara neden olan dolmuş ücretlerinde yeni düzenleme yapıldı. Buna göre 29 Ekim’den itibaren toplu taşıma ücretleri öğrenci 1.75, sivil 2 lira olacak.

Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Adana’da toplu taşıma ücretlerinde indirim kararı aldıklarını açıkladı. Oda Başkanı Sözütek, toplu taşıma ücretlerine yapılan yüzde 35.7’lik zamdan sonra halktan gelen tepkiler ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talebi doğrultusunda, çok eleştirilen zamda indirime gittiklerini bildirdi. Başkan Sözütek, “Halkın istek ve talepleri doğrultusunda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sabahında, hem Cumhuriyet’imize, hem de halkımıza armağan anlamında öğrencilerimizi taşıma ücretini 1.75, sivilleri taşıma ücretini ise 2 liraya indiriyoruz. Adanalılarımıza, esnaflarımıza hayırlı Uğurlu olsun. İnşallah esnafımız zarara uğramaz.” dedi. Bu arada, Büyükşehir Belediyesi ve özel halk otobüslerinde taşıma ücretlerinin 29 Ekim Çarşamba gününden itibaren öğrenci 1 lira, sivil 1.80 lira olarak uygulanacağı öğrenildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)