E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun'dan yarışmacılarla ilgili önemli açıklama---

Acun'dan yarışmacılarla ilgili önemli açıklama

Acun'dan yarışmacılarla ilgili önemli açıklama
15 Mayıs 2015 - 07:10 borsagundem.com

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasındakilerin sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı

Acun Ilıcalı, "Yarışmacıların  sağlık durumlarıyla ilgili ailelerine bilgi veriliyor mu?"" sorusuna "En ufak problemi öncesinde ailelere söylüyoruz. Bu konuda çok hassasız." dedi.

Survivor 'la ilgili merak edilenleri cevaplayan  Acun Ilıcalı, "Aile konusunda çok hassasız" dedi.

SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

Acun Ilıcalı, sosyal medyadan takipçilerine 'Survivor All  Star'la ilgili soru sormalarını istedi. Gelen soruları değerlendiren Ilıcalı, "Pascal Nouma ve Hakan Hatipoğlu arasındaki tartışma gerçekten ırkçılıkla mı ilgiliydi?" sorusuna, "Pascal, Hakan'ı ırkçılıkla suçlamıyor. Orada Pascal'ın ifade ettiği kabalık ve saygısızlık" yanıtını verdi.

"BU KONUDA ÇOK HASSASIZ" 

Ilıcalı, "Oylama zamanlaması nasıl işliyor? ve "Yarışmacıların sağlık durumlarıyla ilgili ailelerine bilgi veriliyor mu? " sorularına ise şu yanıtı verdi: "Konsey yaklaşık iki gün önce çekiliyor. Eleme konseyinin çekilmesi için SMS sonuçları bekleniyor. Yarışmacılarla ilgili en ufak problemi öncesinde ailelere söylüyoruz. Bu konuda çok hassasız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • elanur08 Haziran 2015 21:18

    Acun abi ben 10 yasindayim ailecek sizi izliyoruz . Merve Aydın , Dogukan daha doğrusu herkes cok terbiyeli ve güzel konusuyor Ama turabi cok terbiyesizce konusuyor Onun yüzünden ben bu kanalı izleyemiyorum Bana dönersen çok sevinirim