E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun Ilıcalı'ya uyuşturucu şoku---

Acun Ilıcalı'ya uyuşturucu şoku

Acun Ilıcalı'ya uyuşturucu şoku
12 Haziran 2015 - 07:14 borsagundem.com

Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın almaya yetkili kişisi ile İrem Derici'nin vokalisti uyuşturucu taşıdıkları için gözaltına alındı

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8’in satın alma yetkilisi ile şarkıcı İrem Derici’nin vokalisti Kıbrıs’ta uyuşturucudan gözaltına alındı.

İstanbul’dan Kıbrıs’a konser vermeye giden şarkıcı İrem Derici’nin ses uzmanı dün  sabah Ercan Havalimanı’ndan giriş yaparken, dedektör köpeğin tepki vermesi ile üzerinde yapılan aramada 2 gram hint keneviri ile yakalanıp gözaltına alındı. Bir süre sonra da adaya İstanbul’dan gelen başka bir uçağın yolcularında detektör köpeğiyle uyuşturucu arandı.  

Bu sefer de  Survivor All  Star Yarışması ile en fazla izlenen kanallarından biri olan TV 8’in satın alma yetkilisi 30 yaşında Ç.Ü.’nün üzerinde uyuşturucu tespit edildi. Ç.Ü.’nün üzerinde yapılan kontrollerde yaklaşık 3 gram hint keneviri ele geçirilirken iki şüphelinin bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılması bekleniyor. Yaklaşık 1 ay öncede ünlü modacı Barbaros Şansal,  KKTC’de üzerinde 6 gram hint keneviriyle yakalanmış, Lefkoşa’da ikinci kez çıkarıldığı mahkemede 40 bin lira kefaletle ve yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılmıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • merve15 Haziran 2015 17:09

    Acun biraz gömlek giysen kısin usursunnnn

  • Byk12 Haziran 2015 11:38

    Survivor Dominik Cumhuriyetin'de yapılıyor ,çocuklar için uyuşturucu ciddi sorunlarından biri olarak görülüyor. Hem içici hem satıcılar.

  • Adamı12 Haziran 2015 11:21

    Adamı patronuna goturecekti patronuda alın içeriye 5 veya 10 yıl yatsın mal varlığına el konulsun TMSF ve saray Envanterine dahil olsun arazileri kupon arazi diye el kadıya satilsin veya türgeve verilsin

  • ercan kuzik12 Haziran 2015 08:38

    başlık çok yanlış kullanılmış sanki o kişi acun muş gibi hiç güzel bir habercilik değil.