E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdurrahim Albayrak'a saldırı girişimi---

Abdurrahim Albayrak'a saldırı girişimi

Abdurrahim Albayrak'a saldırı girişimi
06 Şubat 2021 - 23:14 borsagundem.com

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin ardından kameraların karşısına geçen Abdurrahim Albayrak holigan davranışlarıyla tanınan "Rambo Okan" lakaplı Fenerbahçeli taraftarın saldırısına uğradı. Saldırgan kısa sürede uzaklaştırıldı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbinin ardından sarı-kırmızılı kulübün 2. başkanı Abdurrahim Albayrak, holigan davranışlarıyla bilinen "Rambo Okan" lakaplı Fenerbahçe taraftarı Okan Güler'in saldırı girişimine maruz kaldı.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına açıklama yapmak için stadın önüne çıktı.

Albayrak, açıklama yapmaya hazırlanırken, sarı-lacivetli taraftar Okan Güler, "Buraya ne yüzle geldin." diyerek üzerine yürüdü.

Spor Şube ekipleri ile Albayrak'ın yakın korumasının müdahalesiyle saldırgan Okan Güler alandan uzaklaştırıldı.

Mustafa Muhammed'i Avrupa izlesin

Daha sonrasında açıklamalarda bulunan Albayrak, "Florya'dan çıkarken galibiyet için çıkmıştık. İyi oynadık, iyi galibiyet aldık. Bu derbi ilk değil, son da değil. Bugün biz kazandık, yarın başkası kazanır. Bugün kazandığımız için çok mutluyum. Taraftarımıza, camiamıza hayırlı olsun bu galibiyet." dedi.

"Bir sabah 7'ydi, ekip ruhu olarak şirketimde transfere çalışırken Fatih hoca geldi. Uçak kalkmıyor buradan, bir uçak buradan, bir uçak Londra'dan tuttum. Futbolcumuzu getiremiyoruz, Fernandes'i. Pilotlara prim verdim, 5'ten önce getirsinler diye."

"Gerçekten iyi transferler yaptık, Mustafa Muhammed'i sadece Türkiye değil bütün Avrupa izlemeye devam etsin."

Fenerbahçe: 0 - Galatasaray: 1

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum07 Şubat 2021 08:30

    Memlekette ne manyaklar var yahu!  Ne boş işlerle uğraşıyorlar.  Bu malum sersem acaba hayatında alın teri  ile ekmeğini kazanmış mı?   Acaba günden olsun diye numara mı yapıyorlar.  Şahsen futbol un artık  eskisi kadar ilgi gördüğünü hatta  hastalık tehlikesi kalksa bile göreceğini zan etmiyorum!

  • soner07 Şubat 2021 00:01

    Cezasını çekmeli. Kim davet  etti onu maça. Maç seyircili değil. amigonun ne  işi var stadda. Yalı çocugunun trollerinden.