E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı---

Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı

Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı
06 Kasım 2018 - 16:42 borsagundem.com

59 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Abdullah Tivnikli Marmara İlahiyat Camisi’nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybetti. 

Tivnikli için Marmara İlahiyat Camisi'nde ikindi vaktinde cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Gerçekten Abdullah kardeşimiz bir vakıf insanı olarak gelecekte de kendisinden sonra hakikatten bu hayırlarını devam ettirecek bir nesil bırakmanın gayreti içinde oldu.

Şu anda şu musalla taşı birçok şeyi bizlere vaiz olmak suretiyle anlatıyor bizler de bundan nasibimizi aldık alıyoruz diye düşünüyorum.

Rabbimden niyazımız odur ki mekanı cennet olsun inşallah.
Ailesine camiamıza sabırlar diliyoruz."

Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, eski bakanlardan Recep Akdağ, Taner Yıldız ve Nihat Zeybekci, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı Onursal Başkanı Osman Nuri Topbaş, bazı belediye başkanları, çok sayıda iş adamı, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

NAKKAŞTEPE MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEK

Tivnikli cenaze namazının ardından Nakkaştepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

TÜRK TELEKOM: HER ZAMAN MİNNETLE ANACAĞIZ

"Ülke ekonomisine değer katan pek çok projede öncü rolü üstlenen, iş dünyamızın kıymetli isimlerinden Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tivnikli’nin vefatının üzüntüsü içindeyiz. Değerli iş insanı Tivnikli’ye Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Türk iş dünyasına baş sağlığı dileriz.

Sayın Tivnikli’yi hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri, ülke kalkınmasına verdiği destek ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak 10 yıldır şirketimize sağladığı kıymetli katkılardan dolayı her zaman minnetle anacağız.

Abdullah Tivnikli özgeçmiş: Abdullah Tivnikli, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra aynı üniversitede işletme yüksek lisans programını tamamlamıştır. 2008 yılından bu yana Türk Telekom'da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Abdullah Tivnikli Türk Telekom’da Üyeliği görevlerinin yanı sıra Türk Telekom'un grup şirketleri olan TTNET ve Avea'nın yönetim kurullarında Yönetim Kurulu üyesi; Argela, AssisTT, İnnova ve Sebit'in yönetim kurullarında ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev alıyordu."

Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı

 

Abdullah Tivnikli vefat etti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kefenin Çebi yok06 Kasım 2018 20:27

    Kemal Unakıtan babalar gibi satarım dedi bu adam yetimin hakkının yitirmesine vesile oldu hepsinin sonu aynı kara toprak ve o tarafta adalet yerini bulacak bunu bilmek insanın içini rahatlatiyor

  • Damat ferit06 Kasım 2018 21:52

    Aynen kardeşim...Ne yaparsan yap kul hakkı ile gitme...

  • Bülent 06 Kasım 2018 19:37

    Çok güzel hizmet etti sağolsun devletin ekonomik lokomotifi şirketi senelik karına yakın fiyata peşkeş çekip getti bu dünyadan şu ddevlete 3 aylık zararı bile 2.77 milyar tl olan bir herifee yakısır bi merasim olmus.

  • borsacı06 Kasım 2018 17:52

    ttkom özelleştirmesinde rol almamış mıydı merhum? öteki dünyada herkes hak ettiği şekilde sorgulanacak

  • Devlet Babacım06 Kasım 2018 17:02

    Yav dolara mudahale edin alooow ölen ölmüş boşverin biri gider bi gelir

  • pardus06 Kasım 2018 18:04

    Telekomu araplara peşkeş çektirip batışına göz yuman gerif

  • Ferdinand06 Kasım 2018 17:28

    Bütün devletce ne dye katılıonuz arkadas bu arada yardım vakıf felan eyvallah ama eğer iş adamı olarak bi tane yandas ihale aldı ise diğer tarafta cokkk cekersin coook

  • Keşke sen ölsen 06 Kasım 2018 17:26

    Ölen ölmüş dediğin kişi bu ülkeye yatırım yapmış kişi dolar şuan gayret normal seviyede gidiyor ileride daha iyi olacak.