E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül'den çarpıcı Boydak yorumu---

Abdullah Gül'den çarpıcı Boydak yorumu

Abdullah Gül'den çarpıcı Boydak yorumu
04 Mart 2016 - 13:59 borsagundem.com

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Boydak Holding'in üst düzey yöneticilerinin gözaltına alınması hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı

Kayseri'de paralel yapı iddiasıyla başlatılan operasyonda mali finans sağladıkları gerekçesiyle Boydak grubunun 4 üst düzey yöneticisi hakkında gözaltı kararı çıktı. Polis ekipleri Boydak Holding merkezinde arama yaptı. Boydak Holding Ceosu Memduh Boydak, holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Şirketin yönetim kurulu üyelerinden Erol Boydak ve Muraz Bozdağ sabah 07.30 sıralarında evlerinde gözaltına alındı. Holdingin Organize Sanayi’deki binasında araştırma yapan polisler, bilgisayar kayıtlarının imajlarını aldı.

Abdullah GÜL: Umarım daha fazla rencide edilmezler

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı. Abdullah Gül Boydak Holding yöneticilerinin gözaltına alınmasıyla ilgili bir soruya, “Umarım daha fazla rencide edilmezler" cevabını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan04 Mart 2016 20:38

    paralel çete o kadar geniş ki, aklınıza gelmeyecek hayal dahi edemeyeceğiniz kişiler bile aynı örgüte mensupturlar, ruhunuz duymaz. bir bakmışsınız evde aynı yatağı paylaştığınız eşiniz bile paralelci olabilir.

  • erdi04 Mart 2016 15:07

    eşkiya hukuku ile karşı karşıyayız,,cumhuriyet dönemi öncesinde dağdaki eşkiyalar köy basar,köylünün elinde ne var ne yok alırlardı,şimdi de ayni durum yok mu?

  • yiğit04 Mart 2016 14:47

    sorumlusu cumhurbaşkanımız gül. zamanında önüne gelen diktatörlük yasalarını görseydi engelleseydi bilhassa torba yasaları durdursa idi bu gün meydan tek adama kalmazdı. büyük vebali var.sorumluluğu var. bir gün kendiside suçlanacak arınç ta diğerleride AKP den atılacaklar. vijdanları sızlasada yaptıkları büyük gaflet

  • remzi04 Mart 2016 14:35

    lider olsa ortaya çıkar adamlarını çatır çatır savunurdu