E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdullah Avcı'dan Fatih Altaylı'ya 500 bin TL'lik dava ---

Abdullah Avcı'dan Fatih Altaylı'ya 500 bin TL'lik dava

Abdullah Avcı'dan Fatih Altaylı'ya 500 bin TL'lik dava
24 Ekim 2019 - 11:30 borsagundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'yı mahkemeye verdi.


Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'yı mahkemeye verdi.

Bu haberi paylaş    
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Habertürk Televizyonu'nda yayınlanan Spor Saati programında kendisiyle ilgili olarak ağır ve hakaret dolu ifadeler kullanan Fatih Altaylı'ya dava açtı. 

ANTRENÖRLÜĞÜM SORGULANAMAZ'I YERDEN YERE VURDU

Altaylı 7 Ekimde yayınlanan programda Avcı'yı hedef alırken çok sert ifadeler kullanmıştı. Beşiktaşlı çalıştırıcının 'Teknik direktörlüğüm sorgulanamaz' sözlerini hedef alan Altaylı "Ulan hangi başarı" diye sözlerine başlarken şu ifadeleri kullandı:

"HANGİ BAŞARI, MADARA OLDUN GELDİN"

"A Milli Takım'a gittin, madara olarak geri geldi. Çeşitli ilişkiler sayesinde Başakşehirspor'da 4 yıl kaldın. Bunların 2 yılında çuvalladın. En tepeden kollanarak, desteklenerek... Ne oldu, altına yaptın. Sen kim oluyorsun Abdullah Avcı başarıdan söz ediyorsun. Büyük bir ukalalık, züppelik içinde 'Benim başarılarım sorgulanamaz' diyor. Olmayan bir şey sorgulanamaz. Pardon üst yapıda başarısı yok, altyapılarda var." 

"GÜNEŞ'LE İLGİLİ KONUŞMADAN ÖNCE BESMELE ÇEK"

Abdullah Avcı'nın Avrupa'da madara olduğunu ve Şenol Güneş ile ilgili konuşabilmesi için önce besmele çekmesi gerektiğini vurgulayan Fatih Altaylı bu lafları Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Fatih Terim bile bu lafları etmediğine dikkat çekerken "Bu ne egodur kardeşim" yorumunu yaptı. Kimse 'en büyük benim' demekle en büyük olmadığını da dile getiren Altaylı 'Git işine kardeşim ya!' diyerek sözlerine noktayı koydu. 

KAZANIRSA PARA SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE KULLANILACAK

İşte bu sert ifadeler nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı harekete geçti. 5237 sayılı Türk Ceza Kanuna göre Altaylı'nın sözlerinin hakaret suçunu oluşturması iddiasıyla  suç duyurusunda bulunan Avcı avukatı aracılığıyla İstanbul Anadolu 14. Asliye Mahkemesi'ne başvurdu. Abdullah Avcı açtığı 500 bin TL'lik tazminat davasını kazanması halinde gelecek parayı sosyal sorumluluk projeleri için kullanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 47,58
En Yüksek: 47,58
En Düşük: 47,58
Değişim -34,28 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,88
İşlem Hacmi 14.849.575
Toplam Adet: 312.097
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ulanmış 24 Ekim 2019 15:00

    Altaylı mağarana dön duvar karalamalarına devam et aynı şeyleri Sezarın yeğeni imparator Juliıus Terimusa neden söylemiyorsun o çok mu başarılı bir bilançoya bak istersen

  • Nihat24 Ekim 2019 11:59

    Ukalalık, cüretkarlık ve züppelik köşe yazılarında kolay!  Ama başkaları seni eleştirirken öfkeden yüzün gözün kızarıyor!  Demek ki sen de herkes gibi insan olmayı öğreneceksin!  Köşem var diye her türlü ukalalık şımarıklığın lüzumu yok.  A. Avcı başarılı olmayabilir ancak senin sivri diline tahammül etmek zorunda mı?  Artık o ukala ve cüretkar tavırları bırakıp mütevazi, vatanını seven hatta fedakarlık yapabilen bir adam olmayı dene! Duruma göre vaziyet vaziyete  göre durum ve de diş geçirebildiğini eze eze parçalama  taktikleri de bir yere kadar! Yani yalancının mumu yatsıya kadar.

  • doğru24 Ekim 2019 11:56

    memleket için büyük sorun ..?