E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin yaptırım kararına 4 partiden ortak tepki---

ABD'nin yaptırım kararına 4 partiden ortak tepki

ABD'nin yaptırım kararına 4 partiden ortak tepki
15 Aralık 2020 - 16:24 borsagundem.com

TBMM'de, AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti grup başkanvekillerinin imzasıyla yapılan ortak açıklamayla ABD'nin Türkiye'ye karşı açıkladığı yaptırım kararı reddedildi.

TBMM'de, AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti grup başkanvekillerinin imzasıyla yapılacak ortak açıklamayla ABD'nin Türkiye'ye karşı açıkladığı yaptırım kararı reddedildi.

Yapılan açıklamada, "Türkiye, şifresinin gerektirdiği hiç bir adımı atmaktan çekinmez, bu konuda tehdit ve yaptırımlar karşısında geri adım atacak bir ülke değildir. ABD'nin attığı bu yanlış adım müttefiklik ruhuyla bağdaşmaz." denildi.

Yaptırım kararları sonrası dolar ve euro

 

Yaptırımlar için olası kâr satışlarına karşı 'temkinli olun' uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ulusal 15 Aralık 2020 17:29

    Tek millet, Tek dil, Tek vatan desturu ve ülküsü ile Başbuğlarımız Erdoğan ve Bahçeli ile kızıl elmaya doğru bir adım daha.

  • EKRİST15 Aralık 2020 16:48

    bu hdp bu ülkenin partisi değilmi milli konularda hep düşmanlarımızın yanında yer alıyor.kapatılsın gitsin anayasa mahmesi neden bunları görmezden gelir.Cumhuriyet Bassavcısı neden görev yapmıyor.AK partiye gelince kapatma davaları acılıp aslan kesiliyorlar bunlara gelince ise icraat yoktur.