E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin Missouri eyaletinden Çin'e korona virüs davası---

ABD'nin Missouri eyaletinden Çin'e korona virüs davası

ABD'nin Missouri eyaletinden Çin'e korona virüs davası
22 Nisan 2020 - 00:35 borsagundem.com

Eyalet Başsavcılığı, Çin hükümeti ve Çin Komünist Partisi'ni salgınla ilgili ''bilgi gizlediği, ihbarda bulunanları tutukladığı ve salgının bulaşıcı doğasını inkar ettiği'' gerekçesiyle mahkemeye verdi


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim22 Nisan 2020 03:55

    Kuzey Irak ra,  Afganistan da,  göz göre göre yaptığın katliamlar ne olacak?  Filistin de, Mısır da, Suriye de, Yemen de ki sebep olduğunuz iç savaş ve katliamlar ne olacak?   Pkk ya verdiğiniz açık destek ve sebep olduğunuz savaşlar ne olacak?  Velhasılı kelam Yeni Dünya sömürü düzeninde  Afrika Asya.  Orta ve Güne  Amerika da milyonlarca masum ve fakir insanın açlık ve sefaletinden de siz ve sizi bir öküz gibi süren kullanan arka plandaki İngiliz Derin devleti  sorumludur.  Bu Dünya da hesap vermeyeceğinizi zan etmeyin.  

  • Türkoğlutürk 22 Nisan 2020 07:25

    Vietnamda misket bombası kullandın ödedinöi. Kaç ülkede olaylar çıkartıp ülkelerin başına yandaşlarını geçirdin. CIA olarak 1 mayıs 1977 kanlı taksim olaylarındaki rolünüde unutmadım. Askerin geliyor diye genelev boyatan takunyalılar, yandaş tarikatını.

  • oktaydoğaner22 Nisan 2020 01:10

    çok doğru bi hareket ancak bütün dünyanın da kendini bu kadar karıştırdığınız için size dava açması gerekiyor.

  • ALi ÖZDEMİR22 Nisan 2020 01:01

    Darısı bizim ve diğer tüm ülkelerin başına. Çin kesinlikle bütün ülkelere tazminat ödemeli!!! Amerikayı tebrik ediyorum. Ağlamayana emzik olmadığını biliyorlar.

  • Uyan22 Nisan 2020 00:53

    Buradan ekmek çıkmaz yanki

  • mustafa22 Nisan 2020 00:47

    masraflarımızı ver tazminatlarımızı öde diyecekler