E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin füzesi Ruslar'ın eline geçti---

ABD'nin füzesi Ruslar'ın eline geçti

ABD'nin füzesi Ruslar'ın eline geçti
28 Nisan 2018 - 11:17 borsagundem.com

ABD'nin Nisan başında Suriye'deki Esed güçlerine yönelik düzenlediği operasyonda kullanılan Tomahawk füzelerinden biri infilak etmemiş olması üzerine Rus makamlar harekete geçti

Rusya Savunma Bakanlığı, ABD, Fransa ve İngiltere'nin Suriye'ye düzenledikleri füzeli saldırıda ele geçirilen füze parçalarının arasında arızalandığı için hedefine ulaşamayan bir Tomahawk füzesini incelemeye alıyor.

'İmha etmeyi öğreneceğiz'

Sputnik'in haberine göre; Popular Mechanics uzmanları, ele geçirilen füzelerin gerçek değerinin, Moskova'nın rakibinin silahını inceleyerek onu imha etmeyi öğrenmesinden ibaret olduğunu ifade etti.

Ele geçirilen füzelerin ‘deney tavşanları' olarak kullanılacağı belirtilen haberde, öncelikle deneme standında füzenin hedefe kilitlenme sistemlerinin komutlarının incelendiğini ve bunun ‘esir füzenin' uzun ölümünün sadece başlangıcı olabileceği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dolar kullanmak caizmi28 Nisan 2018 17:11

    Tomahawk öterse abdnin maliyeti de artar çünkü savaşda o füzenin bir avantajı kalmayacak ve yenisi için daha fazla para lazım

  • berber bekri28 Nisan 2018 12:23

    ABD attığı füzeyi bile takip etmekten aciz dünyanın süper gücü olmaktan hızla uzaklaşıyor ÇİN çok yakında dünyaya şekil verecek hemde ne şekil....

  • Şekil 28 Nisan 2018 14:01

    Sincan dan başlayarak dünyaya şekil veriyor. Zamsnı gelince Moskova’ya da şekil verecek. Çin severler de gerektiği gibi şekillenecek :)