E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Türkiye'ye kritik Suriye ziyareti---

ABD'den Türkiye'ye kritik Suriye ziyareti

ABD'den Türkiye'ye kritik Suriye ziyareti
10 Şubat 2020 - 22:14 borsagundem.com

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Türkiye ve Almanya'yı ziyaret ederek Suriye ve bölgedeki son gelişmeleri ele alacak.

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Özel Temsilci Jeffrey'nin beraberindeki heyetle bugün Türkiye'ye hareket edeceği bildirildi.

Türkiye'de üst düzey Türk yetkililerle yapılacak görüşmelerde, ortak endişeler ve Rusya destekli Esed rejiminin İdlib'e düzenlediği saldırının ele alınacağı belirtilen açıklamada, özellikle 2254 sayılı BM Güvenlik Konseyi kararının uygulanmasına ilişkin sürecin görüşüleceği belirtildi.

Öte yandan açıklamada, Jeffrey'nin 13 Şubat'ta Almanya'nın Münih kentinde düzenlenecek Münih Güvenlik Zirvesi'ne katılacağı kaydedilirken, "Büyükelçi Jeffrey, Suriye'de istikrarı ve güvenliği teşvik ve DEAŞ'ın kalıcı yenilgisini sağlama çabalarımızı tartışmak üzere meslektaşlarıyla ve üst düzey yetkililerle ikili görüşmelerde bulunacak." ifadelerine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim11 Şubat 2020 08:20

    Muhakkak bize akıl vermeye geliyor!  Ya bizimle işbirliği yapın İran a girelim ya da fazla içeri giremezsiniz diyecek büyük ihtimal!  Bunu tutuklayın gitsin!  

  • recai11 Şubat 2020 01:05

    dünyadaki hiçbir insan intihar bombacılığı yapan  hayvandan aşağı mahluklara tolerans göstermiyor. ortadoğudaki tüm intihar bombacısı kullananan insan dışı varlıklar (İşid, pkk, öso, hamas, hizbullah gibi) temizleninceye kadar kan durmaz.

  • Yorum10 Şubat 2020 22:43

    Kaostan kandan gözyaşından beslenen petrol kuyusu diyince aklı başından giden abd mi kalıcı barışı saglayacak

  • Selim10 Şubat 2020 22:37

    En iyi yontem sanırım yine Türkiye'nin kendi göbeğini kendisinin kesmesi gibi görünüyor. Sınır güvenliği önemli. Türkiye ye gelen yeni göç dalgası Türkiye ye yine fazlasıyla kulfet oluşturacak gibi görünüyor. Avrupani pek bu konuda birşey yapacağı yok gibi görünüyor zaten. Türkiye bu konuda tek başına gibi