E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de realite şov sanatçısından iç savaş tehdidi---

ABD'de realite şov sanatçısından iç savaş tehdidi

ABD'de realite şov sanatçısından iç savaş tehdidi
26 Ağustos 2023 - 16:17 borsagundem.com

Geçtiğimiz günlerde eski ABD Başkanı Trump'ın gözaltına alınmasına tepki gösteren realite şov sunucusu Palin olaya dair, "İç savaş mı istiyorsunuz?" yorumunda bulundu.

Eski ABD Başkanı Donald Trump sabıka fotoğraflı ilk ABD başkanı olarak tarihe geçti. Trump'ın tutuklanması ABD'de büyük yankı uyandırırken, yaklaşık 20 yıl önce Alaska valisi olarak görev yapan eski Masked Singer yarışmacısı ve realite şov sunucusu Sarah Palin de tutuklanmaya kayıtsız kalmadı.

Sarah Palin, Donald Trump'ın şantaj ve seçimlere müdahale suçlamalarıyla gözaltına alınmasının ABD'de ikinci bir iç savaşa yol açabileceğini söyledi.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Palin hayatını kaybeden senatör John McCain'in Barack Obama'ya karşı 2008'deki başarısız başkanlık yarışı sırasında McCain'in başkan yardımcısı olarak tercih edilmesiyle ilk kez kamuoyunun dikkatini çekmişti. Eski vali bu kışkırtıcı yorumları perşembe akşamı Trump, Georgia eyaletindeki Fulton County hapishanesine götürülürken çıktığı Newsmax programında yaptı.

Sunucu Eric Bolling tarafından eski başkanın hukuki sorunlarına değinmesi yönünde baskılanan Palin, Fulton Bölge Savcısı Fani Willis'i ve Trump'a suç isnat ederek "bu rezaleti gerçekleştiren ve bu çifte standartlı adalet sistemini yaratanları" yerden yere vurdu.

Palin "Onlara sormak istiyorum: Bu da ne? dedi.

Palin eski başkanın işlediği öne sürülen suçlar nedeniyle yasal sorumlulukla karşı karşıya kalmaya devam etmesi halinde şiddetin patlak verebileceğini de söyledi.

İç savaş mı istiyorsunuz? Çünkü olacak olan bu. Buna katlanmaya devam etmeyeceğiz.

Bolling, Amerikalıların Trump'ın mahkeme sorunları nedeniyle "öfkeli" olmaları gerektiğini söylediğinde, eski Alaska Valisi eski Fox News sunucusuna katıldığını söyledi.

Palin "Öfkelenmemiz gerektiğini dile getirmen hoşuma gitti. Ayağa kalkıp ülkemizi geri almamız gerekiyor" dedi.

Trump'dan dolar çıkışı: Dünyadaki egemenliği sarsıldı

 

Trump'ın paylaşımlarının ardından yargıçtan 'kısıtlı koruma' kararı

 

Trump'tan reddi hakim talebi

 

ABD Başkanı Trump, hakkındaki 4 suçlamayı da reddetti

 

Trump, 20 Mayıs 2024’de yargılanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ27 Ağustos 2023 22:14

    BİZ DE YEDİK . BİZ DE İNANDIK.

  • baran27 Ağustos 2023 20:53

    Amerika diye bir devlet gerçekte hiç bir zaman olmadı!  Trump tam da bunun farkına varan bir Amerikalı!  Amerika İngiliz derin devletinin  deneme tahtası ya da ileri jandarma karakolu gibidir.  Kendi bulaşmaz göründükleri pis işleri saftirik Amerikan askerine yaptırırlar.  Hindistan Kanada  zaten eskimeyen sömürgeleri.  Avustralya zaten ona keza.  Afrika ve Asya nın ise tam anlamıyla kanını emmişleridir.  Bu it oğlu itler yine en büyük darbeyi Türklerden yemiştir. İşte kuyruk acıları bu yüzden hiç bitmez.  Çanakkale ve Kut l Amare de rezil kepaze olmuşlardır.  Bir de yedikleri haltaları örtmek için Arabistanlı Kawrens diye alçakça bir film çevrimişlerdir.  Biizm sığırlar ise tık yok öyle bakarlar.

  • kurt27 Ağustos 2023 06:48

    bati hayranlarina duyrulur !!! tek disi kalmis canavar in haline bakin , adalet dagitan sokaklari uyusturucu batakligi irkciligin tavan dan inmedigi , eee devran donuyor iste bakalim nereye evrilir  !!! (6) 

  • FİNANS DÜNYASI26 Ağustos 2023 20:18

    ALLAH söyletiyor ah keşke ah keşke olsa dünya biraz rahat nefes alır.Ama Nato yu devreye sokar yine çatışmaları engellerler.

  • AHMET ÖZBİR26 Ağustos 2023 18:35

    "TÜRK'e kefen biçmeye yeltenenler" kendi milleti tarafından "BİÇİLİRLER" Haydi hayırlı "TIRAŞLAR!"