E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri düşüyor---

ABD vadelileri düşüyor

ABD vadelileri düşüyor
12 Kasım 2013 - 14:54 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri gerileyerek, Dow Jones endeksinin tüm zamanların zirve rekorundan düşüş yaşayabileceği sinyalini veriyor

ABD endeks vadelileri gerileyerek, Dow Jones endeksinin tüm zamanların zirve rekorundan düşüş yaşayabileceği sinyalini veriyor.

Wall Street Journal gazetisinin yayıncısı News Corp., gelirlerinde düşüş açıklamasıyla Sydney işlemlerinde yüzde 3.3 geriledi. T-Mobile US Inc. ise 1.8 milyar yeni hisse arz etmesiyle yüzde 2 değer kaybetti.

Standard & Poor's 500 Aralık vadeli endeksi yüzde 0.2 gerileyerek New York saati ile 06:48'de 1,764 puan oldu. Gösterge endeks bu yıl yüzde 24 ralli yaparak 2003'ten bu yana en büyük yıllık kazanca ilerliyor. Dow Jones vadeli kontratları ise 18 puan, yani yüzde 0.1 düşüşle 15,705 puanda.

Robert W.Baird & Co. hisse satışı şefi Patrick Spencer, "Güçlü rallilerin ardından düzeltmeler yaşıyoruz. Birçok yatırımcı nefes alıyor ve baktığımız her yerde bu rallinin neden devam edemediğine dair farklı sebepler görüyoruz" dedi.

Bu çeyrekte S&P 500 ve Dow Jones, Fed'in tahvil alım programını azaltmaktan kaçınması ve ekonomik veriler ile bilançoların beklentileri aşmasıyla zirve rekorlarını kırdılar. Yatırımcılar bu hafta işsizlik başvuruları ve New York bölgesi imalat verilerini bekliyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)