E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Savunma Bakanı'ndan dikkat çeken paylaşım---

ABD Savunma Bakanı'ndan dikkat çeken paylaşım

ABD Savunma Bakanı'ndan dikkat çeken paylaşım
02 Mart 2020 - 06:57 borsagundem.com

ABD Savunma Bakanı Esper'in, Afganistan'dan çekilme konusunda yaptığı Biz NATO'yuz etiketli paylaşımında bir Türk general ve bir ABD'li generalin tokalaştığı fotoğrafı kullanması dikkat çekti.


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 02 Mart 2020 09:43

    Pislik herifler, sizi bu ülkeye sokan Menderes kızgınım. En büyük kötülüğü yaptı.

  • Nedim02 Mart 2020 07:51

    Türkiye öyle ya da böyle  üst aklın Orta doğu planını bozdu ya da geciktirdi!  Ancak bu ahmak İran ın ahmak mezhepçi kafası devam ederse bu günleri mumla arayacaklar!  Hala ahmakça Türkiye ile sidik yarışına girip kahpece katliamlara ortak oluyor.  Amerika da bu mezhepçi yobaz kafayı külliyen dağıtmak için fırsat bulmuş oluyor.  Oysa adam gibi birlik olsa Türkiye ile birlikte hareket etseler bunların esamesi okunmaz!  Bu sersemler yüzünden Müslümanlığın geleceği de tehlike altında.  Suudi ve B.a e. yi zaten nasıl şaklaban oldukları belli. Bu spytarılar otudukları petrolü Allah ın dinine hizmet  yerine  katliamlara vesile olması için kullanmakta olduklarından Allah ta bunlara nasıl bir ceza verecek göreceğiz?