E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD ordusundan harekât başladıktan sonra Kamışlı’da ilk devriye---

ABD ordusundan harekât başladıktan sonra Kamışlı’da ilk devriye

ABD ordusundan harekât başladıktan sonra Kamışlı’da ilk devriye
12 Ekim 2019 - 12:31 borsagundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat Nehri'nin doğusunda Barış Pınarı Harekâtı'nı başlatmasıyla sınır hattından uzaklaşan ABD ordusu unsurları Kamışlı'da yeniden devriyeye çıktı.

Suriye’de terör örgütü YPG/PKK’yla birlikte ortak devriyeler yapan ABD ordusu, Barış Pınarı Harekâtı’nın başlamasıyla askerlerini sınırdan güneye çekmişti. Ancak dün gece yarısı ABD askeri araçlarından oluşan 5 araçlık konvoy, Mardin’in Nusaybin ilçesinin karşısındaki Suriye topraklarında bulunan Kamışlı’ya gelerek devriye yaptı.

Suriye’nin Türkiye sınırında yer alan Haseke vilayetine bağlı Kamışlı ilçesinde devriyeye ilişkin bilgi veren kaynaklar ABD askeri araçlarının ilçe merkezinden geçerken oldukça yavaş hareket ettiğinin dikkati çektiğini bildirdi.

Türkiye’nin güney sınırındaki terör örgütü PKK/YPG unsurlarına karşı başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’nda, teröristler Kamışlı içerisindeki okul ve park gibi topluma açık alanları kullanarak Türkiye topraklarındaki sivilleri hedef alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Süleyman Kırpak12 Ekim 2019 19:18

    Haydi bakalım ABD bizler Dicle ve Fırat'ın sularını kestiğimizde ne yapacaksınız. Tırlar ve uçaklar ile su mu getireceksiniz?

  • KERİM12 Ekim 2019 15:53

    itlerini toplamaya gelmişlerdir.rahat olun onları bizler cehennem çukurlarında toplrız

  • mete12 Ekim 2019 14:45

    Yayın yasağı neden gelmiyor. Canlı yayında bunları neden gösteriyorsunuz. Buradan oy toplamaya çalışmayın. Bu milli meseledir oy meselesi değildir. Bir an önce yayın yasağı gelmeli.

  • AhmetK12 Ekim 2019 13:47

    Sonunuz ABD ile savaş, bu işten kaçış yok. Belki kısmen acı çekeceğiz ama sonu tam bağımsızlık, insanlığın ve İslam'ın zaferi olacak İnşallah. Bu işten dönmemeliyiz ve kendimizi yalan AB ve ABD rüyasından uyandırmalıyız. Onlarla dost ve müttefik olamayız.

  • Mert ARAS12 Ekim 2019 14:14

    Sadece askeri değil finansal destekte lazım

  • BÖRÜ 12 Ekim 2019 12:52

    Sizler kime cephe açtığınızı bilmiyorsunuz..yazık sonunuz çok hazin olacak.. Sizler tarihten ders almayan nefislersiniz..bizler ise o nefisleri terbiye edecek olanlarız..Allah bu milleti o gün gelene kadar koruyacaktır..

  • BÖRÜ12 Ekim 2019 12:49

    Ey zalimler ve hainler topluluğu sizler kaybetmeye mahkümsunuz.. Sizler ALLAH'a meydan okudunuz. ALLAH DA BİZLERİ SİZİN KARŞINIZA CEZALANDIRICI OLARAK ÇIKARDI. ALLAHIN GAZABINDAN KİMSE KAÇAMAZ..