E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD ordusu teyakkuzda: Askerler yönetimi devralabilir---

ABD ordusu teyakkuzda: Askerler yönetimi devralabilir

ABD ordusu teyakkuzda: Askerler yönetimi devralabilir
20 Mart 2020 - 18:20 borsagundem.com

ABD tarihinde ilk defa, Pentagon'a, 'hükümetin sürekliliğini' sağlaması için teyakkuz emri verildi. Esper'in orduya verdiği yetki, sivil otoritenin zarar görmesi durumunda, yürütmenin orduya devredilebileceği bir tür sıkıyönetimi de kapsıyor

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : )21 Mart 2020 10:19

    abd de, ergenekon ve balyoz operasyonlarını bekliyorum. Hatta Pmpeaya bir kaç general, operasyon yapabilir. Pompeonun evının yakınında bir kaç generalağzına kağıt atmış yutmuş :D bazı askeri silah ve muhimmat toprak altından çıkabilir. Feto ABd de operasyonbaşlıyor belliki... Newyork da asker kışla dışına çıkmış, tanklar palatliler geziyormuş :D ahahha Ya siz ABd yi karıştırdınız.. ABD de öyle bir hukuk sistemi ve başkanlık varki, hakım karşısında önünü ilikliyorsun :D kanun karşısında, otomatıkman devre dışı kalıyorsun. Trump 1 asker gönderirken bile parlamento iznini almak zorunda... ABd de darbe olması imkansız. ABD sistem darbeye gerek kalmadna otomatık herkesleri izaya getiren sistem var. ARaplarda krallarık, diğer devletlerde hukuka, atamalara, adma kayıtlamarına herşeyleri açık. ABD de trılyoner ol, affetmezler. Boşunama ABd guclu devlet. Sen tanznayamı sandın orayı : ))

  • YENİKDUNYADUZENİ20 Mart 2020 22:37

    DOLIR SERT CAKILACAK DEMEK. NEYİNİ ANLAMAION. ORDADA DERİN Bİ KAÇ YAPI VAR. VE SİYEASET ARTIK BAŞADEMİYOR. HER ŞEY ONLARIN ELİNDE TIRT DÖNÜYOR. BUNA YA DUR DİECEKLER YA KÖLE OLACAKLAR. DOLARLARI SATIN BENCE. YTD.

  • EURO-EURO-EURO20 Mart 2020 22:01

    bu yorumu çözebileniniz varmı arkadaşlar.acaba dünya yı yöneten yahudi sülalerini devredışımı bırakacaklar.yeni bir dünya düzeninemi gidilecektir.

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$20 Mart 2020 21:43

    bu ne ya ....askeri darbeyemi hazırlanıyor abd.   1 yaşına yeni girdik.

  • WERS20 Mart 2020 19:25

    öyle yada böyle bir bahane arıyorlar turp u devirebilmek için