E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Dışişleri Bakanı Pompeo Yunanistan'a gidiyor---

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Yunanistan'a gidiyor

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Yunanistan'a gidiyor
20 Eylül 2020 - 14:20 borsagundem.com

Yunanistan'ın çok okunan gazetelerinden Kathimerini, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun gelecek hafta Yunanistan'a gideceğini yazdı.

Doğu Akdeniz gerilimi dolayısıyla bütün dünyanın gözü bölgedeyken ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun gelecek hafta Yunanistan’a gideceği iddiası kulislerde dillendirilmeye başlandı.

Yunanistan’ın çok okunan gazetelerinden Kathimerini, Pompeo’nun gelecek hafta Yunanistan’da temaslarda bulunacağını yazdı. Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilimi dindirmek için bölgeye gideceği tahmin edilen Pompeo’nun Yunan yetkililerle askeri işbirliğini de görüşeceğini yazan Kathimerini, “Pompeo gelecek hafta pazar günü Souda deniz üssünü ziyaret edecek” ifadesini kullandı.

Geçen hafta Rum Kesimi’nde temaslarda bulunan Pompeo, Türkiye ile Yunanistan gerilimi ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüşmesinin de gündemde olduğu Pompeo’nun Türkiye’ye gelip gelmeyeceğine dair bir açıklama yapılmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil20 Eylül 2020 23:33

    Abd nin Malatya'daki Kürecik Radarı kaldırılmalı, İncirlik Üssü kapatılmalı. Yakında sınır aşan su sorunları başlayabilir. Kürecik üssü ,İran istihbaratından İsraili korumaktan ziyade Fırat ve Dicle Irmaklarının kontrolü için konuldu bence. Kahrolsun Dünya Jandarması. Katar gazı ile Suriye'nin gaspettiği petrolünü Suriye'nin kuzeyinden geçirmek istiyor, bunun için de Suriye'nin kuzey doğusunda, Fırat'ın doğusunda terör devleti kuruyor. İleride başımıza büyük bela olmadan gerekli önlemler alınmalı

  • KURT20 Eylül 2020 18:31

    nereye giderse gitsin ikiyüzlüler  amerikanın ve fransanın  politikalarına güven  dünyada kalmadı sömürgeciler 

  • öneri güleni20 Eylül 2020 17:19

    hıııımmm demek güzel komşumuz yunan halkının vergilerini farınsız silah tücarlarından alıp kendi silah tüccarlarına vermeyi planlıyor . düşündüm mantıklı geldi zekice bir hareket . faransız üccarlar kazanacağına pompeo kazansın parayı

  • Aloo20 Eylül 2020 16:32

    Git evangelist karıştırmadığın yer kalmadı fitneci Cehennemin dibine kadar yolun var Zatende yeriniz orası

  • FİNANSŞÖR20 Eylül 2020 15:25

    bize ne ne nereye gidiyor ise cehennemin dibine gitsin.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU20 Eylül 2020 15:20

    kerizler olmasa uyanıklar nasıl para kazanacaklar.abd 20 milyar $  bir de bunlar silah satarlar.

  • Pompaeooo20 Eylül 2020 14:32

    Silah pompalamaya gidiyordur baktı bunlara Fransızlar iyi kitledi uçak tüfek bizim neyimiz eksik hemen 8-10 milyar dolarda biz kitleyelim demiştir nasıl olsa avanak AB bunlara para veriyor dolaylı yoldan Almanın parasını almış oluruz diye düşünmüştür.