E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD: Avrupa'dan seyahatleri yasaklayabiliriz---

ABD: Avrupa'dan seyahatleri yasaklayabiliriz

ABD: Avrupa'dan seyahatleri yasaklayabiliriz
11 Mart 2020 - 23:19 borsagundem.com

ABD İç Güvenlik Bakan Yardımcısı Ken Cuccinelli, yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) nedeniyle Avrupa'dan ülkeye sehayatlerin yasaklanabileceğini söyledi.

ABD İç Güvenlik Bakan Yardımcısı Ken Cuccinelli, Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin açıklamada bulunarak, Avrupa'dan ülkeye seyahatlerin yasaklanabileceği bilgisini verdi.

Cuccinelli, açıklamasında "Sorumuz, Avrupa'ya bir bütün olarak nasıl davranılacağına yönelik güncel bir soru. Bu, henüz kurumları seyahat yesağı için kullanma düzeyinde değil. Ancak bu dikkate alınıyor" dedi.

New York Valisi Andrew Cuomo koronavirüsle mücadele amacıyla eyaletin kuzeyindeki New Rochelle kentinde 1.6 kilometre uzunluğunda bir alanda 'özel bir bölge' oluşturulduğunu açıklamıştı.

Cuomo, ayrıca New York'ta Kovid-19 salgınının çıkış yeri New Rochelle bölgesine askeri birlik gönderileceğini bellirtmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.12 Mart 2020 00:56

    SAĞLIK NEDENİ İLE HAC UMRE YASAKLANDI İSE HER ÜLKE HER TÜRLÜ SEYAHATİ YASAKLAYABİLİR

  • trusam12 Mart 2020 03:01

    bu virüs çok.ciddi dünya tarihine girecek bir olay.biz TÜRKİYE HALKI olarak. sakin ,olmalıyız.önlemlerimizi alalım.hijyen konusu çok önemli.asla..ama asla.panik yapmayalım.ama tedbirli olalım.bu bir dünya insanlık sorunu.fırsatçılara ve halkımızı infial yaratacak söylem.ve paylaşımda olanları derhal.yetkili birimlere ihbar edelim.bu da geçecek.yuce ALLAH'ın izniyle .

  • Uyan12 Mart 2020 00:45

    Yerinde bir karar