E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD askerleri bir bölgeden daha çekildi---

ABD askerleri bir bölgeden daha çekildi

ABD askerleri bir bölgeden daha çekildi
13 Ekim 2019 - 15:24 borsagundem.com

ABD'nin çok okunan gazetelerinden Washington Post'a konuşan kaynaklar, bölgedeki Amerikan askerlerinin üçüncü kentten de ayrıldığını açıkladı.

ABD Başkanı Trump’ın geçen hafta Suriye’deki bazı bölgelerde konuşlanan ABD askerini çekme kararı sonrasında bugün sıcak bir gelişme yaşandı… TSK’nın sınır güvenliğini korumak ve terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve IŞİD’e karşı başlattığı Barış Pınarı Harekâtı devam ederken, ABD’nin çok okunan gazetelerinden Washington Post flaş bir habere imza attı.

ABD basınında yer alan haberlerde Amerikan askerleri Tel Abyad ve Resulayn’dan sonra Ayn El İsa kasabasını terk etti. Washington Post’a konuşan bir ABD’li yetkili ABD askerinin bugün Ayn El İsa kasabasından çekildiğini aktardı. Washington Post’a konuşan ABD’li yetkili bu bölgenin ana yol üzerinde olduğunu hatırlatırken bu gelişme dolayısıyla Amerika’nın Suriye’nin derinliğindeki varlığını zora sokacağını söyledi.

ABD’nin geri çekilmesiyle birlikte ABD askerinin tedarik zincirinin bozulduğu kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Motie Sokie13 Ekim 2019 16:44

    Abd cekilin deyip sizi daha çok kullanacağım. ..Onun için canlı kalmanız gerek. ..Ölünüz bir b..ka yaramıyor. ..

  • Nihat13 Ekim 2019 16:21

    Cehenneme kadar yolunuz var!

  • : ))13 Ekim 2019 16:04

    ilginç olan ypg ve pkk çekildiğinde abde  de oradna çekılıyor. işbirlikçi abd kendini belli ediyor.

  • tarık13 Ekim 2019 15:55

    muhtemelen natodan bızı cıkarıp ypg=pkk yı alıcaklar bır NATO muttefıgıne ambargo uygulayıp terorıstlere destek veren NATO uyelerı acaba natonun varlığını temel amacının noldugunu bılıyormu Fransa ulkesınde ıkı teror eylemi oldu dıye surıyelı hem havadan bombalayıp hem asker gondermedımı bız Fransa İn yasadıgının 100 katını yasamamıza ragmen Fransa operasyona karsı cıkıyor ambargo uyguluyor yanı turkıye olarak terore eyvallah dıyecez macron sen ya cok akıllısın yada cok cakalsın ama gece puslu havada kurdun karsısına cıkma yem olursun