E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAB Türkiye'ye sondaj yaptırımı listesi hazırlayacak---

AB Türkiye'ye sondaj yaptırımı listesi hazırlayacak

AB Türkiye'ye sondaj yaptırımı listesi hazırlayacak
14 Ekim 2019 - 16:49 borsagundem.com

Avrupa Birliği hükümetleri, Türkiye'nin Kıbrıs açıklarında yaptığı petrol ve gaz sondaj çalışmalarından dolayı bir ekonomik yaptırım listesi hazırlama konusunda anlaştı.

Yaptırımın hedefindeki isimler ise şu anda açıklanmadı. AB dışişleri bakanları, "Doğu Akdeniz'deki hidrokarbonkaynaklarına yapılan yasadışı sondaj çalışmalarıyla ilgili tüm gerçek şahısları ve tüzel kişileri hedef alan sınırlayıcı tedbir düzenlemesi taslağı" hususunda anlaşmaya vardılar.

Öte yandan AB ülkeleri Türkiye'ye silah satışı ile ilgili olarak her ülkenin katı ulusal tutumunu sürdürmesi kararı aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eren 15 Ekim 2019 02:21

    Şeninde yaptırımında, Aslında Türkiye pasif ülke. Çünkü Mültecileri Avrupa’ya gönder gitsinler ve bakalım Avrupa’da neler oluyor. Türkiye bunu yapmıyorsa , burada Hükümet ve Erdoğan defalarca demesine rağmen, Sözünü tutmadı. Sözünü tutmayan Avrupa Vize Serbestisi son kalan 5/6 kriter diye yıllardır millet ile dalga geçiyor , Erdoğan Sözünü tutmuyor. Acaba Seçim olunca Ne diyecek merak ediyoruz...

  • ışın Özdemir15 Ekim 2019 00:26

    Bu adamlar çok insancıl:(salalım şu suriyelileri baksınlar.Bakalım nasıl davranacaklar

  • Vatan sever 14 Ekim 2019 22:16

    Açın kapıları yollayın mültecileri

  • c e14 Ekim 2019 18:21

    dini butun şamanist

  • Hasan AKOSMAN14 Ekim 2019 17:43

    AB'nin (ADLARINI DAHİ AÇIKLAMAKTAN KORKAN) 28 Dış İşleri Bakanları "Doğu Akdeniz çalışmaları konusunu" KANUN DIŞI SAYARAK (Adlarını Türkiye'ye YAPTIRIM KARARI almışlar. Tebrikler(!).  (26 senede "Kısa - uzun vadeli" 14 Devlette bulunan, 84 "Seksendört" yaşında, DİNİ BÜTÜN bir OSMANLI TORUNU OLARAK) hayatımda (28 Devlet birleşerek BAŞKA BİR DEVLET ALEYHİNE BİR YAPTIRIM KARARI ALIYORLAR. Dünyada bir İLK olarak, KARARA İŞTİRAK EDEN DEVLETLERİN ADI VE DIŞ iŞLERİ BAKANLARININ ADLARI ve SOYADLARI GİZLİ TUTULUYOR) ilk defa gördüm. Gören, bilen, duyan ve OKUYAN BİRİ varsa, lütfen bana bildirsin. Ben bunu çok GÜLÜNÇ buluyorum... (ICH FINDE ES SEHR LAECHERLİCH!).

  • cekic14 Ekim 2019 17:23

    kapıları neden acmıyoruz veya acamıyoruz 

  • Mehmet Ali. 14 Ekim 2019 16:57

    Bu at kestanelrinin karın ağrısının sebebi buymuş demek. Yoksa