E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor8 gollü maçta tünelde kavga çıktı---

8 gollü maçta tünelde kavga çıktı

8 gollü maçta tünelde kavga çıktı
19 Şubat 2022 - 09:43 borsagundem.com

Gol düellosuna sahne olan maçta Konyaspor 90+10'da penaltı kazandı. Penaltı golünden sonra maç 4-4 sona erdi. Maçın ardından soyuna odasına giden tünelde kavga çıktı.


Süper Lig'de tarihe geçecek maçlardan biri olan Konyaspor-Kasımpaşa maçında gol düellosu yaşandı ve maçın son dakikalarında gelen penaltı golünden sonra karşılaşma 4-4 sona erdi.

Geçen hafta Trabzonspor'a yenilen Konyaspor bu hafta da Kasımpaşa'ya puan kaybederek zirve yarışında yara aldı. Konyaspor'un gollerini Amilton, Rahmanovic, Soner ve 90+10'da Cikalleshi kaydetti.

Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Kasımpaşa'nın gollerini ise Mortadha, Hajradinovic, Umut Bozok ve Mabil kaydetti.

MAÇIN ARDINDAN KORİDORDA ARBEDE ÇIKTI

Nefes kesen 8 gollü maçın ardından iki takım futbolcuları birlikte soyunma odalarına doğru ilerledi.
Ancak soyunma odası koridorlarında taraflar arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın ardından taraflar birbirine girdi ve arbede çıktı.

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül olaylarla ilgili basın toplantısında, "Soyunma odasına girerken, Serkan Reçber hakemle pozisyonu değerlendirirken, Sehic'in yaptığı hareket, burada ortamın gerilmesine neden oldu. Çok yanlış, çirkin bir hareketti. İnanılmaz olaylar oldu." dedi.

Beşiktaş için Gue-sung Cho iddiası!

 

UEFA Avrupa Ligi'ne Cüneyt Çakır damgası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)